A Top Gun: Maverick már a Titanic amerikai bevételénél is többet szedett össze a hazai mozikban, így ki lehet jelenteni, hogy 2022 tényleg Tom Cruise éve. Most azt is elnéznénk a sztárnak, ha elégedetten hátradőlne és relaxálna egy kicsit, élvezné a sikert, de nem úgy tűnik, mintha emberünk le szeretne nyugodni.

Úton van ugye két Mission: Impossible-film, melyek közül a Leszámolás - Első rész című fejezetet 2023. július 13-án mutatják be, majd 2024 júniusában a folytatás is megérkezik, ami elméletileg Cruise utolsó filmje lesz a franchise-ban. Még ezekkel is rengeteg meló van, de a Deadline már arról írt, hogy a sztár ezek mellett Christopher McQuarrie rendező-producerrel együtt további három filmterven dolgozik.

Az egyik egy olyan akciófilm lesz, melyhez a SpaceX-szel együttműködve az űrben is forgatnak jeleneteket. Ezt Doug Liman rendezi, és ha abból indulunk ki, mennyire kifizetődő volt, hogy a Maverick-hez valódi vadászrepülőkkel forgattak, akkor kijelenthetjük, hogy egészen biztosan kasszarobbantás lesz a dologból.

A második mozi egy zenés-táncos musical lenne, amit egyébként Cruise már régóta meg szeretett volna csinálni. Ez is érdekesnek tűnik, de igazán a harmadik hallatán kaptuk föl a fejünket, kiderült ugyanis, hogy a sztár és McQuarrie is teljesen odavannak azért a karakterért, akit Cruise a Trópusi vihar című akció-vígjátékban játszott. Igen, Les Grossmanról van szó, akire különösen a stáblista alatti tánca miatt emlékezhetsz:

Azt nem lehet tudni, hogy egy külön filmet kapna a túlsúlyos, szabadszájú filmproducer, vagy csak egy kisebb cameoszerepben akarják újra csatasorba küldeni, de állítólag mindenképpen megoldják valahogy, hogy Grossman ismét káromkodhasson egy ízeset a vásznon.

Nos, várjuk sok szeretettel!

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Síelés vagy bulizás? Síelés ÉS bulizás!