Az Air New Zealand már régóta unja a hagyományos „csatold be az öveidet”-videókat. Nézd meg, mennyire!

Hobbitok az égben

A hobbit – Váratlan utazás elegendő munkát adott Új-Zéland számára a hosszú forgatás idejére, ennek örömére még a repülésbiztonsági videót is Középfölde-stílusúra változtatta át a légitársaság. Nagyon vicces, nagyon ügyes, rajongóknak kötelező!

Bear Grylls túléli a repülést

A nagy túlélőnek még arra sincs szüksége a biztonsági óvintézkedések bemutatásához, hogy repülőre üljön. Grylls egyébként is a vadonban érzi jól magát, ezért inkább ott parádézik, ehhez pedig csak kiscserkészekre, nagycserkészekre és egy hatalmas halra van szüksége.

B-közép

Rögbiláz a repülőn, avagy játékosok és rajongók, valamint egy perverz öreg néni is szerepet kapott a légitársaság egyik korai videójában.

Testfestés az égben

Az Air New Zealand fontosnak érezte, hogy a biztonsági óvintézkedésekről elvonja a figyelmünket az, vajon mikor villan ki valamije a ruha helyett testfestést használó szereplőknek.

Diszkófitnesz

Richard Simmons, a legendás aerobikguru táncosra veszi a figurát, és megmozgatja az izmokat, mialatt megtanuljuk becsatolni az öveinket. Norbi büszke lenne rájuk.

Al Bundy és Rose összefog

A Két pasi – meg egy kicsi őrült Rose-a és az Egy rém rendes család Al Bundyja, illetve a Modern Family Jaye az új-zélandi The Naked and Famous zenéjére (Punching in a Dream), rajzolt formában mondja el, mit kell tudni egy esetleges légi balhé esetén. Mérsékelten vicces, a megvalósítás viszont ötletes.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A Fallout nagyszemű szépsége is vetkőzött már le a kamera előtt

A valóságban rögzített képsorokkal még ütősebb a Grand Theft Auto VI zseniális előzetese

További cikkeink a témában