A Mortal Kombat 11 nem okozott csalódást. Már megjelenéskor egy kiváló játék volt, aminek sikerült tovább növelnie az ultraerőszakos verekedős franchise rajongótáborát, és csak azután jöttek az újabb karakterek, akik között még a filmőrültek is találhattak kedvükre valót.

Ilyen volt például a Terminátor és a Robotzsaru, akikkel a játékosok végre eldönthették, melyik pléhboy a keményebb. Ez már önmagában is elég ahhoz, hogy a nyolcvanas évek akciófilmjeit kedvelők is imádják a játékot, de könnyen lehet, hogy hamarosan egy újabb népszerű filmes figura csatlakozik a csapathoz.

A napokban érkezett egy frissítés a játékhoz, ami hozott néhány új rucit a már meglévő karaktereknek, egy adatbányász játékos pedig fura dologra lelt, amikor elkezdte átfésülni az update fájljait:

három új karakter közeli érkezésének nyomait vélte felfedezni az átvizsgált fájlok között.

Az új karakterek kiléte természetesen még nem nyert megerősítést, de az itt-ott elszórt Ramb kifejezésből emberünk arra jutott, hogy a szerinte minden bizonnyal érkező új harcosok közül az egyik nem más lesz, mint...

Rambo mellett a másik két új karakterre is van tippje a Twitteren thetiny néven nyomuló játékosnak. Szerinte az igazi fankedvenc Mileena lesz az egyik, a másik pedig Rain a Mortal Kombat 3-ból.

Várhatóan nem sokára kiderül, igaza volt-e.

És ezt olvastad már?
Az Igazából szerelem rendezője ma már kellemetlennek érzi, hogy a filmje nem lett elég sokszínű