A Player és a We Love Budapest bemutatja a főváros 10 legjobb kiülős szórakozóhelyét, ahol nem mellékesen még a focimeccseket is nézheted a haverokkal.

Park

Cím: Budapest, Soroksári út 60.

Web: http://budapestpark.hu

A Parkot az isten is a meccsnézésre teremtette. A Soproni Dóm eleve azért született, hogy közvetítéseket nézhessünk benne, amolyan aréna módszerrel. Ha pedig vége, és nyert a csapatunk, akkor még mindig maradhatunk bulizni, a héten ráadásul ingyenesek a programok, szóval még csak a belépővel sem kell bajlódnunk.

We Love Budapest link: http://welovebudapest.com/hu/klubok-ejszakai-elet/cikkek/2012/04/26/2012-uj-szorakozohelyei-ii-resz-a-park

Dürer Kert

Cím: Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Web: http://durerkert.com

A Dürer Kert az utóbbi évek egyik legnépszerűbb pesti szórakozóhelye. Fiatalos stílusa miatt, főleg a 18-25 közötti korosztályt vonzza. Rengeteg élőzenés koncert, hajnalig játszó electro DJk várják a bulizó tömegeket. Nyáron kinyit a murvás kert, ahol a kellemes asztalnál-ücsörgés sokakat kicsábít a szabadba. A kinti színpadon is gyakran szerveznek koncerteket, a társaság gyakorlatilag bárhol táncra perdül, ahol szól a zene. A hely egyetlen hátránya, hogy viszonylag kiesik a belvárosi, még inkább a budai arcoknak, így ha egyszer felkerekedik az ember azt jobb előre elhatározni.

We Love Budapest link: http://welovebudapest.com/hu/klubok-ejszakai-elet/durer-kert

Szimpla Kert

Cím: Budapest, Kazinczy u. 14.

Web: http://www.szimpla.hu/

A Szimpla Kert az egyik legkomplexebb és leghíresebb romkocsma a városban. Színes programokat kínál a hét minden napján: koncertek, bulik, bicikli bérlés, idősebbek klubja, kiállítások, számos kulturális esemény, mindez egy helyen! Népszerű, otthonos hely a baráti találkozókhoz, érdekes belső megoldásokkal, kevert stílusokkal és a városi élet eklektikájával.

We Love Budapest link: http://welovebudapest.com/hu/kavezok-barok/szimpla-kert

Belvárosi Foci Mozi

Cím: Budapest, Szabadság tér

Web: http://www.facebook.com/belvarosisportmozi

Köztudott, hogy jó meccsnézős helyet találni a foci EB-hez az egyik legnagyobb kihívás – legalábbis szurkolói oldalról nézve. Azonban a Szabadság térre telepített óriáskivetítő előtt több mint háromezer ember nézheti a Foci EB meccseit. A sörpadon ücsörgés is kellemes élményt nyújt, de lent a füvön van az igazi meccsnézős hangulat. A lényeg, hogy a Belvárosi Foci Mozi eseményen mindenki igazi stadion élményt élhet át, ahelyett, hogy a nappalijában egyedül ülve egy dobozos sört szorongatna.

tóPart – Nyár a tavon

Cím: Budapest, Olof Palme sétány 5.

Web: http://www.facebook.com/nyaratavon

Egy hely a szórakozni, szurkolni, kikapcsolódni vágyóknak. Itt pár perc alatt laza nyaralóvá válhatsz, ha nincs időd leugrani a Balcsira! A tóPart mindenre jó: romantikus vacsorára, meccsnézésre a haverokkal, hekkezésre, de vízparti napozásra is a Városligetben. Borbár, kávézó, vacsorázási lehetőség a tóparton, csónakázás, Olimpia, Foci EB, szurkolási pont 24 nm-es led falon és rengeteg tévén elszórva a területen.

We Love Budapest link: http://welovebudapest.com/hu/forro-nyomon-1/cikkek/2012/05/17/topart-nyar-a-tavon

Kertem

Cím: Budapest, Olof Palme sétány 3.

Web: http://www.kertemfesztival.hu/

Igazi nyárias hely a Városliget szívében. Napközben a családosoknak, pároknak, és a parkban sétálóknak kedvez, esténként a fiatal bicikliseknek, és mindenkinek, aki meginna egy jó korsó sört, egy kis bort vagy pálinkát. Hangulatos környezet lampionokkal, szép kert, és fesztelen személyzet.

We Love Budapest link: http://welovebudapest.com/hu/kavezok-barok/kertem

Ankert

Cím: Budapest, Paulay Ede u. 33.

Web: http://www.facebook.com/ankertbar

Az Anker tesója a Paulay Ede utcában. 800 fős szórakozóhely, elképesztő kialakítással. Az első, nagyobbik udvarban található a pult és a tánctér, a hátsó kisebbik meg a homokos tengerpart. Igen, mindkettő szürreális, mivel eddig kerthelyiségben még nem volt igazi tánctér és a pesti beach fogalmát sem sokan ismerik. A kis, hátsó udvarban homokot rugdoshatunk a sirályhangokra és óceán kivetítőre. A táncparketten viszont a kritkus bulidecibelt átlépve sikítozhatunk. Nappal étel, ital, grill, zöldség, strandfoci, meccs, koktél. Éjszaka fények, bítek, egy literes sörök, lények, lounge-ok. És persze kivetítő, és foci Eb orrvérzésig.

We Love Budapest link: http://welovebudapest.com/hu/klubok-ejszakai-elet/cikkek/2012/06/05/hipszterhodaly-a-paulayban-nyilik-az-ankert

Kobuci Kert

Cím: Budapest, Fő tér 1.

Web: http://kobuci.hu

"Eszem-iszom, dínom-dánom" a belvárosban!  A Kobuci Kert2005 nyarán, a Kapolcsi Művészetek Völgye Fesztivál keretein belül debütált, azóta pedig megnyitották 2009-ben a budapesti Kobuci Kertet is, Óbudán. A Kapolcson megszokott fesztiválhangulatot a népzenei vonal megtartása mellett egyéb műfajok igényes zenei produkcióival garantálják.

We Love Budapest link: http://welovebudapest.com/hu/ettermek-bisztrok/kobuci-kert

Kuplung

Cím: Budapest, Király u. 46.

Web: http://kuplung.net

A Kuplung Budapest egyik igazi kuriózuma. Az Király sétáló utcában, a város legjobb designboltjaitól nem messze, biztosan nem számítanál egy ilyen helyre. Egy régi belső udvaron, egy egész évben üzemelő, telegraffitizett, vérbeli underground helyet találsz. Egyedi atmoszféra és romkocsma-világ öreg kanapékkal, fotelekkel és alternatív belsővel.

We Love Budapest link: http://welovebudapest.com/hu/kavezok-barok/kuplung

Akvárium Klub

 

Cím: Budapest, Erzsébet tér 14.

Web: http://www.facebook.com/akvariumklub

Az Akvárium Klub, és az azt körülvevő Erzsébet tér a legnagyobb és talán legismertebb találkozóhely a városközpontban. Minden éjjel fiatalok ezrei gyűlnek itt össze, iszogatnak és beszélgetnek a parkban vagy a klub lépcsőin. Az Akvárium Klub több mint egy bár, egy igazi kulturális központ számos programmal, a kommersztől a szubkulturálisig. Egy hely, ahol mindig akad egy jó koncert, kiállítás, vagy bármilyen más előadás, barátságos hangulatú, kiemelten központi helyen.

We Love Budapest link: http://welovebudapest.com/hu/kavezok-barok/akvarium-regi-godor

Rossz az idő? Tető alá vágysz? Akkor válassz a 10 legjobb beülős meccsnézős hely közül! És ha ez sem elég, keress még több jó helyet a We Love Budapest oldalán!

És ezt olvastad már?
Ezért érdemes néha átnézned az emailfiókod spam mappáját is