Végre külön sorozatot kap egy ikonikus Star Wars-karakter
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Akik követik a The Mandalorian második évadát, először is nagyon jól teszik, másodszor pedig az első epizódban egy remek easter eggnek örülhettek.

Előkerült ugyanis A Birodalom visszavág legendás fejvadásza, Boba Fett ikonikus páncélja, aminek tulajdonosa A Jedi visszatér első harmadában indiánfejest ugrott egy sarlakk gyomrába, ezzel fejezve be földi, azaz tatuini pályafutását.

A kikacsintásnak mi is örültünk, a fanok pedig igazi örömtáncot járhattak, hiszen élőszereplős, mozgóképes Star Wars-ban már jó ideje nem lehetett látni a zöld-vörös-szürke hacukát. Igaz, nem maga a fejvadász – őt még mindig emészti a sarlakk –, csak a péncélja került elő, de ez nem fogja megakadályozni a Disney-t abban, hogy végre saját minisorozatot heggesszenek a karakternek.

A néhány epizódból álló rövid sztorit a The Mandalorian második és harmadik évada között fogja leforgatni a sorozat stábja, ami miatt egy kicsit csúszni is fog a harmadik évad. Egyelőre sokkal többet nem tudunk a projektről, de már ennek is lehet örülni.

Ez is érdekelhet:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.