Néha megesik, hogy egy-egy olyan színésznő is levetkőzik, akit soha nem akartunk látni meztelenül, és kellemes a meglepetés. Na ezek nem ilyen esetek.

Teri Hatcher

Film: A pillangó tánca

Nem mondhatnánk, hogy Teri Hatcher egy bányarém lett volna fénykorában, ezért is volt meglepő a híres, teraszon megjelenős, csöcskivillantós jelenete, amely az egész férfitársadalom számára világossá tette, hogy egy jó melltartó csodákra képes.

Kathy Bates

Film: Schmidt története

Tegye fel a kezét, aki szerette volna meztelenül látni Kathy Bates-t! Senki? Tegye fel a kezét, aki undorral az arcán nézte a Schmidt története jacuzzis jelenetét! Mindenki? Hát igen, tulajdonképpen ez is lett volna a cél.

Lin Shaye

Film: Keresd a nőt

Míg Cameron Diaz hamvas jócsajként mutatkozott a filmben, a ráncos Magda közel sem volt mondható hamvasnak, sőt, kifejezetten rá is tettek egy lapáttal a szétszolizott nő bőrének állapotára. A maszkmesterek csodát műveltek. Ezt persze senki sem szerette volna megnézni ruha nélkül, de mit volt mit tenni, hirtelen félrekaptuk a fejünket, aztán röhögtünk tovább. Ez rossz vicc volt!

Helen Mirren

Film: Felül semmi

Nehéz elkerülni egy nagymamák vetkőzéséről szóló filmben, hogy a nagymamák ne vetkőzzenek, főleg Helen Mirren ne, aki régebben igazi vetkőzőbajnoknő volt, erre mégis. Bár csak nagyon röviden villant ki valami a gyümölcstál mögül, de az is bőven elég volt, hogy többen kiboruljanak.

 

Molnár Piroska

Film: Taxidermia

Gyorsan tegyük rendbe: természetesen nem a művésznő látható a szexjelenet explicit képei alatt, hanem profi pornószínészek, de ettől még hatalmas bátorságra vallott, hogy a színésznő ezt így ebben a formában is bevállalta. Bár tény, hogy nem ez volt az a jelenet, amitől jól éreztük magunkat a moziban, de hát a Taxidermia melyik jelenete volt az?!

Billie Gibson

Film: Ragyogás

Akinek ez a név nem mond semmit, nos, azt is megértjük. Ez volt az egyetlen filmes szerepe, mégis mindenki emlékszik rá. Az idős mamóka volt ugyanis az öreg, foszló testű kádtöltelék a Ragyogásban. De ha a maszkmesterek nem varázsolták volna omlóssá, akkor sem lenne sokkal jobb a helyzet, a meztelen nagyi ugyanis bárhogy sokkolna. És sokkolt is.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában