A Gyönyörű sorscsapás című film nem hagyott bennünk mély nyomot, de a női főszereplőjére azért még mi is emlékszünk.

Ami nem is csoda, hiszen Virginia Gardner gyönyörű színésznő, és bár az említett tavalyi filmje nem lett különösebb közönségsiker, valamiért az alkotók úgy döntöttek, hogy megérdemel egy folytatást.

A Gyönyörű esküvő nálunk a héten került a mozikba és visszatér benne Palvin Barbi férje, azaz Dylan Sprouse Travis, Gardner pedig Abby szerepében. Ők ketten házasként ébrednek egy átmulatott vegasi éjszaka után, így elhatározzák, hogy ha már így alakult, a nászutat sem hagyják ki. Elutaznak hát Mexikóba a barátaikkal és néhány családtaggal együtt, és mivel ez egy romantikus komédia, mérget vehetsz rá, hogy a legtöbb dolog nem úgy alakul, ahogy kellene neki.

Már az előzetesben is láthatsz néhány szimpatikus képet Premierlány rovatunk e heti főszereplőjéről, és mielőtt részletesebben belemennénk abba, kiről is van szó, az egyiket külön is megmutatjuk, csak hogy ne kelljen bajlódnod a kedvcsináló megfelelő ponton történő lestoppolásával.

Virginia idén áprilisban ünnepelte 29. születésnapját. Színészkarrierjét egy aprócska szereppel kezdte a Disney Channel egyik sorozatában, majd átnyergelt a modellkedésre, és egy darabig úgy is volt, hogy nem tér vissza a filmezéshez. Végül ez akkor változott meg, amikor 2013-ban szerepet kapott a Glee című sorozatban. 2015-ben befutott első nagyjátékfilmje a Project Almanac című sci-fi formájában, és ezt követően már nem kellett kuncsorognia a szerepekért.

Leginkább sorozatokban bukkant fel, de David Gordon Green 2018-as Halloween-rebootjában és a Lionsgate Zuhanás című thrillerjében is láthattuk. A hölgy még soha nem vállalt meztelenkedést, így ezúttal nem került ki a 18-as karika a cikk elejére, viszont Virginia – vagy ahogy magát becézi, Ginny – pucérkodás nélkül is van olyan szép, hogy érdemes legyen róla összeállítani egy galériát.

Itt megnézheted a színésznő látványosabb jelenéseit:

A Gyönyörű esküvő kapcsán mi a helyedben nem reménykednénk abban, hogy egy filmművészeti remekre váltasz jegyet, hiszen már az előzmény sem volt az, de ha bírod a könnyed romantikus mozikat, ez biztos nem üli meg a gyomrodat, arról nem is beszélve, hogy sokat láthatod benne Virginiát kevés ruhában, szép helyszíneken. Egy mozijegyet ez csak megér, nem?

(Képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Ez a gyönyörű nő játssza az egyik emberszabásút az új A majmok bolygója-moziban

Hiába szerepel a hét legnagyobb premierjében, egy percig sem fogod látni, mennyire lélegzetelállítóan szép.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés