A képet hétfőn posztolta ki egy brazil srác, Nelson Felipe a Facebookra és azóta nincs megállás.

Vajon mi az, ami miatt több ezren osztották meg ezt a látszólag tök érdektelen képet? Oké, ott van két elég csinosnak tűnő ölelkező csaj, de ez még nem indokolná ezt a brutális virtuális felhördülést. Nézd csak meg jól! Szerinted mi a szitu ezzel a fotóval? Te is ellenállhatatlan késztetést éreznél a megosztására?

Nem csigázunk tovább. Az okokat ne a képen keresd, hanem Felipe kommentárjában. “Nincsenek előítéleteim. Szerintem mindenki úgy élje az életét, ahogy akarja, de az már tényleg abszurd, hogy el kell tűrnöm egy ilyen jelenetet."

Miről beszél ez a pali? Itt van megint a kép, csak hogy megolajozzuk a fejedben lázasan zakatoló fogaskerekeket.

Felipe így folytatja: "Az emberek magánélete csak rájuk tartozik, de amit közterületen művelnek, az már engem is érint, és nem, nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ez normális. A társadalmi konvenciókat feszegetik és ez veszélyes is lehet."

Most arra gondolsz, hogy te jó ég, ezt a palit tényleg ennyire zavarja két csinos, ölelkező lány? Tényleg ennyire veszélyes ez a jelenet?

"Mi van, ha beüt valamilyen tragédia, vagy ami rosszabb, meghal valaki? Kit lehet majd okolni? Mi lesz azzal a gyerekkel, akinek ezt minden nap végig kell néznie?"

Na jó, most már tényleg elmehetne Felipe a vérvörös, kenderkóccal futtatott retkes francba – mondanád, aztán eljutsz ehhez a részhez:

"Azt fogja gondolni, hogy normális dolog a metrót a sárga vonalon belül várni. Épp ezért, ne viselkedj úgy, mint az a srác amott."

Kész! Felipe, megcsináltad a napunk, meg még annak a sok ezer másik embernek is, akik a lájk után azonnal a megosztásra kattintottak. A befejezés pedig mesteribb már nem is lehetne:

"Kövesd inkább a lányok példáját!"

A tavalyi foci-vb ugyan nincs megbocsátva, de emiatt most jóváírunk néhány pontot Brazíliának.

(via Nelson Felipe Facebook, buzzfeed)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés