Visszatér a klasszikus MTV Beavis és Buttheaddel, az Unpluggedokkal és minden más régi szépségével
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Augusztus elsején a VH1 Classic helyén az MTV Classic jelenik meg az MTV legjobb műsoraival, és klasszikus klipjeivel. Ennél jobbat nem is húzhatott volna a csatorna.

Az MTV 35. évfordulójára visszatér az MTV. AZ MTV. Amit mindig is szerettünk. Zenével, műsorokkal, a klasszikus Real Worlddel, Beavis és Buttheaddel. A VH1 Classic eltűnik, helyette az MTV Classic kezd sugározni, ráadásul az első órája pontosan az az első óra lesz, amivel 35 éve elindult a csatorna, az MTV One Hour jön, és innentől kezdve mi gyakorlatilag át sem kapcsoljuk majd a tévét máshová.

Lesz Total Request Live-maraton, játszani fogják újra az Unpluggedokat, megint menni fog a Beavis és Butthead, a Daria, az Aeon Flux, a Pimp My Ride, a Jackass, a Punk'd, az MTV Cribs, a Clone High, a Wonder Showzen és a Run's House. Lesz Real World, Laguna Beach és Road Rules. A klipek pedig az MTV legjobb korszakának videói lesznek. A VH1 Classicot egyébként se néztük. Ha sírva mondogattad az alapmondatot, miszerint "I want my MTV", akkor imáid meghallgatásra találtak. Még trailer is érkezett az induláshoz. Már csak annyit kérdeznék, hogy MTV's Most Wanted és Ray Cokes nem érne meg egy ismétlést?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.