Megnyílt az első Youngart-vásár, december közepéig kedvezményesen lehet egyedi festményeket venni, fiatal magyar művészektől. Siess, érdemes, mert nagyon klassz műveket találsz!

A Youngartról korábban már többször írtunk testvérmagazinunkon, a Roadsteren, azóta tudjuk, hogy ez a hiánypótló platform fiatal művészeknek kínál bemutatkozási és értékesítési lehetőséget, illetve műkedvelőknek, befektetőknek, de akár lakberendezőknek is igazi oázisként funkcionál.

Ha belegondolunk, azzal mindenki csak nyer, ha fiatal, feltörekvő művész képét választjuk a falra egy már-már unalmas New York-i fotó helyett, hiszen egyrészt

ebből az alkotásból egy van, és ez nálad lesz, ez a te kapcsolatod a festménnyel, az adott művésszel. Egyedi dolgot vettél.

Másrészt, jót is tettél egy hazai művésszel, mert vásárlásoddal elősegíted, hogy kibontakozzon, ha pedig ez később megtörténik, a képed amellett, hogy a nappalidban az egyik legizgalmasabb dolog lesz, később akár masszív értékké is válhat, befektetésként is tekinthetsz rá. De egyébként, ha nem is veszel semmit, akkor is nagyszerű program ez a kiállítás, szóval mindenképp keverjetek arra, ingyenes!

A kiállítás helyszíne:
Kubik coworking rendezvénytér, 1137 Budapest, Jászai Mari tér 5.
Nyitva: november 25–december 17., 11:00–19:00
Részletek: Youngart

Ezt a kutyust pedig egyszerűen imádtuk a megnyitón:

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában