Jelenleg a 27 éves színésznő-énekesnő-modell Tom Holland barátnője, de jobb lesz, ha Pókember odafigyel, mert a hölgy egyre vadabb dolgokat csinál, és lassan egy egész világ pályázik a kegyeire.

A héten a Dűne: Második rész miatt került be az aktuális sztárok közé, és ezúttal egy olyan filmről beszélünk, amelyet teljes lelki nyugalommal tudunk ajánlani bárkinek, aki szereti a monumentális sci-fiket, Denis Villeneuve alkotása ugyanis ebben a műfajban az elmúlt évtizedek egyik legjobbja. Kritikánkban nem is szégyelltük agyondicsérni:

A Dűne folytatását a lehető legnagyobb vásznon, maximális hangerőn nézd!

Tégy magadnak egy szívességet és áraszd el az érzékszerveidet ezzel a filmmel!

Az első részben még csak villanásai voltak, de Zendaya a folytatásban már az egyik legfontosabb szereplővé lépett elő. Mivel még csak 27 éves, és a Time magazin már két éve beválasztotta a világ száz legbefolyásosabb embere közé, nehezen mondhatnánk azt, hogy a hölgynek hosszú és rögös út vezetett odáig, hogy egy világsikerben kapjon főszerepet.

Teljes eredeti nevén Zendaya Maree Stoermer Coleman már gyerekként elkezdett modellkedni és táncolni, 14 évesen pedig a Disney Channel egyik sorozatában, a Shake It Up című szériában a képernyőkön is bemutatkozott, majd énekesi karrierbe fogott, és 2011-ben két kislemezt is kiadott Swag It Out és Watch Me címmel. Azt talán felesleges is ezen a ponton megjegyezni, hogy mindezzel párhuzamosan a divat világa is felfedezte, és hát az Instagramon összeszedett 184 millió követő sem egyik napról a másikra jött össze neki. Első filmes szerepére sem kellett sokat várni, 2017-ben megkapta MJ szerepét a Pókember: Hazatérés című Marvel-moziban, ami hatalmas kasszasiker lett, ezzel pedig fel is került a színésznő neve a térképre.

Színészi karrierje első tíz évében – különösen a Disney Channel-es évek alatt – még inkább csak a divatfotózásokon jelent meg nőiesebb, vadócabb énje, és a Pókember-filmekben sem a tipikus jó nőt hozta. Ha már itt tartunk, mutatunk néhány látványosabb képet a hölgy Instagramjáról, csak hogy megértsük, miért is szeretik annyira Zendayát a divatfotósok a kamerájuk előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés

Az első merészebb szerepválasztására egészen 2019-ig kellett várni, amikor elvállalta a széria narrátorának, a 17 éves drogfüggő Rue-nak a szerepét az HBO Euphoria című sorozatában. Bár ebben már volt egy takaró alá rejtett leszbikus szexjelenete, azért ilyen tekintetben egyértelműen Sydney Sweeney vitte a show-t.

Szóval Zendaya inkább a szemérmesebb vonalat hozta, de a 2021-es Malcolm & Marie című drámában már azért meglepte a közönséget néhány látványosabb szettel, melyből most adunk is némi fényképes ízelítőt.

Azt, hogy ezeknél hamarosan látványosabb dolgokat is fogunk kapni, semmi nem érzékelteti jobban, mint Zendaya egyre bátrabb szerepválasztásai. Hamarosan például a Challengers című filmben lesz látható, melynek nyolc hónapja debütált első trailerében egy édeshármasra is sor kerül. Az előzetes bemutatása idején ment is a poénkodás az interneten, hogy vajon a színésznő barátja, a szintén 27 éves Tom Holland mit szólhat ahhoz, hogy ilyen helyzetben láthatja a párját a vásznon. (A kérdés természetesen költői, hiszen egy profi színészt nemigen zaklat fel az ilyesmi, vagy legalábbis bízunk benne.)

A másik, amivel Zendaya nemrég okozott némi izgatott fejvakarást a rajongói körében, az a Dűne: Második rész londoni világpremierjére felvett ruhája volt. Ebben úgy nézett ki, mint C-3PO erotikus álma, és mivel néhány kép ezúttal is többet mond ezer szónál, inkább nem mondjuk, hanem mutatjuk:

Fényes jövőt sejtetnek hát a fentebb ismertetett jelek, de szerencsére most egy napot sem kell várni, ha valami igazán izgalmasat szeretnénk látni Zendayával, hiszen a Dűne folytatása csütörtök óta a magyar mozikban is átélhető. Óriási mozis esemény, ezért mi arra bátorítanánk mindenkit, hogy maga tapasztalja meg – ahogy kritikánkban is írtuk – minél nagyobb vásznon, maximális hangerőn.

(Képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A valóságban rögzített képsorokkal még ütősebb a Grand Theft Auto VI zseniális előzetese

Magadra és a világunkra ismerhetsz ezekről a képekről, de nem lesz jó érzés

További cikkeink a témában