Nagyjából harminc-negyven új anyag jelenik meg a Playeren naponta. Ez önmagában nem kevés, de így is lemaradunk a világ számtalan izgalmas történéséről. Lelkes sajtómunkások és pr-esek dolgoznak azon, hogy a téma tálcán kínálásával könnyítsék meg a helyzetünket, ám az e-mailektől az oldal publikus felületéig hosszú az út, nem jut rajta végig minden és mindenki.

Emiatt azonban az olvasó nem szenvedhet hátrányt – ezért most közlünk egy rövid válogatást azokból a közleményekből, hírekből, amelyeket bár megkaptunk év közben, mégis lemaradtak a Playerről. Hogy a sok új információval ne terheljünk túl senkit, csak a címet és egy-két mondatot idézünk a kapott illusztrációk mellé.

Elvicceli a milliós üzletet Trabarna

Az autóhang-utánzásáról híres Lorán Barna, azaz Trabarna tudja, hogyan kell kitűnni a tömegből.

Együtt karácsonyozik Bunyós Pityu és a jó LaciBetyár

„Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy karácsony apropóján egy visszafogott műsorral készülünk, az nagyon téved” – kezdte viccelődve a jó LaciBetyár.

Az erő benned van!

Yoda, a Jedi mester egyszer azt mondta: „Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!”.

KLM karácsonyi pulcsi

Idén a KLM igazi cukisággal készül az ünnepekre: a márka megálmodta első saját karácsonyi pulcsiját.

Ennek az innovatív terméknek mindenképp a fürdőszobádban a helye!

Kedves Kollégánk, Elképzelhetőnek tartod, hogy a toalettpapírból csupán 1 lap is elég lehet?

A Titanic átka lecsapott Budapesten

A Titanic átka lecsapott a budapesti kiállításra: az ötmilliárd forintra biztosított tárlat a júniusi megnyitó óta több megmagyarázhatatlan sorscsapást szenvedett el. Az áramszünet, csőtörés és egyéb rejtélyes esetek után a szervezők döntése értelmében a leginkább baljóslatú kiállítási tárgyat, egy halotti ruhát, áthelyeztek.

Legendás budapesti helyszínek díszítik a Rossmann trendi ágyneműkollekcióját

A legfrissebb trendek szerint megalkotott fekete vagy fehér grafika hátteréül, a fehér, a sötétkék, a levendula és a citromsárga árnyalatokat választották a dizájnerek, így a sorozat darabjai egyaránt feldobják a fiatalabb és idősebb korosztály hálószobáját.

Budapest az egyik legcsábítóbb célpont a kelet-közép-európai befektetési térképen

„Hosszú évek után méltóképpen térünk vissza a nemzetközi ingatlanfejlesztő piacra, hogy megmutassuk a közpénzből vagy privát finanszírozásban megvalósuló, a városképre jelentős hatást gyakoroló fejlesztéseket.”

Ez történik, ha tévés kezébe kerül egy lombfúvó

Sláger Party-n gyűltek össze a hazai sztárok

A rendezvényen a Sláger TV Zeneposta című műsorának házigazdája, Bangó Margit is remekül érezte magát.

Geberit Rimfree - Freerím Slam Poetry Kihívás - avagy dalok az árnyékszékről

A kampány célja a Rimfree öblítőperem nélküli WC-csésze előnyeinek bemutatása volt. A WC-nk tisztaságának kényes témájának feldolgozását pedig népszerű hazai slammerekre bízták.

Ma este dupla résszel startol a Pumpedék második évada!

Miközben a csalfa testépítő és haverja, Soma egy szebb napokat látott bár felvirágoztatásán fáradoznak, a két jómadár szerelmi élete nem várt fordulatokat vesz.

Legyél taxis, mégpedig etikus!

Fiatal kollégákat csábít a pályára, közben az etikus és persze környezetbarát taxizásért indított felhívást a Sziget Fesztivál apropóján a Budapest Taxi.

Csacsogó vaginák a női egészségért

Újabb hadjárat indul a puncikért, a félrekezelések elkerüléséért

Amerikában is sztár Bunyós Pityu

„Nagyon szeretek itt lenni, mert az emberek nagyon közvetlenek, szinte mindig odajönnek hozzám és megkérdezik mit sportolok. Volt már olyan is, hogy Arnold Schwarzeneggerrel kevertek össze."

Peller Anna megmutatja szerelme zálogát

Divatok jönnek-mennek a gasztronómiában is, de a sör iránti igény örök. De vajon hogyan tehetnénk még személyesebbé a sörözés üdítő pillanatait? Peller Anna már tudja: a Sör mi több Facebook-applikációjának segítségével egyedi alátétet tervezett a férjének, Mikikének, aki az isteni nedű nagy rajongója.

11 okoskaspó közül választották ki a legjobbakat

A komoly szakmai zsűri az értékelésnél figyelembe vette a kaspó működését, a kreativitást, a kivitelezés minőségét, a mobil alkalmazás dizájnját és használhatóságát, valamint a felhasznált alkatrészek bekerülési költségét is.

Robot tornáztatta meg Béres Alexandrát

A mobilról irányítható edukációs robot alaposan meglepte a sportolót azzal, hogy bonyolult mozdulatsorokat, például félkezes fekvőtámaszt is bemutatott be.

Baleset érte az Irigy Hónaljmirigy sztárját

Baleset érte Kabai Lacit. Az Irigy Hónaljmirigy sztárjának szilánkosra tört a középső ujja, miután barátjával javította éppen a kültéri lépcsőfeljárót és ráesett jobb kezére egy 50 kilós kőtömb.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tíz, streamingre frissen felkerült film, amit érdemes megnézni a héten

A magyar rendőr nemigen tud számolni, de legalább gyorsan hülye

Befutott a Mi vagyunk Azahriah első előzetese

További cikkeink a témában