Csütörtökön jött a hír, hogy az épp Ausztráliában forgató Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is elkapták a koronavírust, ezért az ausztrál hatóságok karanténba helyezték őket.

Közben a szakértők kijelentették, hogy a színész és felesége nem Ausztráliában fertőződtek meg, hanem valószínűleg még az USA-ban kapták el a betegséget. A hírre a közkedvelt sztár rajongói természetesen aggódni kezdtek, amivel Hanks valószínűleg teljesen tisztában van, ezért az Instagramon tájékoztatta követőit a jelenlegi helyzetről.

Már az a bejegyzése is a józanság hangján íródott, melyben tudatta a világgal, hogy megbetegedtek, és a mostani nyilatkozata is pont olyan, amilyet tőle vártunk.

Megköszöni az egészségügyi dolgozóknak, hogy jól viselik a gondjukat, és azt is elmondja, hogy számukra most az a legfontosabb, hogy nem terjesztik tovább a vírust, hiszen az a veszélyeztetett emberek számára igen komoly betegséget okozhat.

Ők azonban láthatóan jól vannak, és ahogy írják,

követik a szakértők tanácsait, így vigyáznak magukra, egymásra és másokra is.

Az üzenet ennél korrektebb és pozitívabb már nem is lehetne. Így kell példát mutatni ezekben a zavaros időkben józanságból.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Itt a tankcsapdásított Pokémon-főcímdal. Jajj

Minket egyáltalán nem lepett meg az év eddigi legnagyobb meglepetéssikere

További cikkeink a témában