Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Neked hányszor vágta már haza a csuklás a péntek esti elhajlásodat?

Tudod, amikor folyik a bor, habzik a sör, széles a jókedv, mint a Balaton, de te egyszerűen nem tudod élvezni a pillanatot, mert rádtört ez az irritáló nyavaja, aminek egyszerűen nem tudsz megálljt parancsolni.

A csuklástól már beszélni sincs kedved, egy idő után elkezdi felkavarni a gyomrodat, és hiába próbálod ki az összes népi gyógymódot...

  • levegő visszatartása
  • kristálycukor lenyelése
  • csípős paprika vagy savanyúcukor fogyasztása
  • fejben számolás
  • légzési ritmus megváltoztatása

...egyszerűen nem tudod abbahagyni.

Fránya egy dolog ez, ami egy idő után tényleg képes korai takarodóra kényszeríteni az embert.

Annyi gond van csak vele, hogy a végrehajtása egy pettyet bután néz ki, ezért aki még nem próbálta, társaságban egy kicsit nehezen veszi rá magát. Az a pillanat azonban, amikor az egyszerű mozdulatsor után az ember kiegyenesedik és rájön, hogy a csuklás varázsütésre elmúlt, megéri azt a kis kellemetlenséget és néhány furcsálló tekintetet.

A következőt kell tenned:

  1. Végy magadhoz egy pohár vizet!
  2. Álló testhelyzetben hajolj előre olyan mélyre, amennyire csak tudsz! A hátad minimum párhuzamos legyen a talajjal, és a fejed lefelé lógjon!
  3. Ebben a testhelyzetben igyál néhány korty vizet!

Mivel a fejedet nem emelheted meg közben, ezért az iváshoz használj szívószálat, de úgy is próbálhatsz inni a pohárból, hogy nem az orrod felé, hanem a másik irányba döntöd, valahogy így:

És ennyi. A csuklás elmúlt.

Az ember általában hitetlenkedve fogadja ezt a tippet, mert azt hiszi, hogy a barátai csak jót akarnak röhögni rajta, ahogy a pohárral kínlódik, de aztán rájön, hogy ennél jobb tanácsot még életében nem kapott.

A mögöttes biológiáról szerintünk elég annyit tudnod, hogy ezzel a módszerrel egyszerre stimulálod a torok hátsó részében található idegeket és bírod egyenletes mozgásra a rekeszizmot, és ez a kettő együtt már pont elég ahhoz, hogy elmúljon a buligyilkos nyekegés.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.