Az Instagram legnagyobb királya, aki megerősített források szerint az elmúlt években minden héten legalább 17 modellel feküdt le, jelenleg monogám párkapcsolatban él. Igen, jól olvastad.

A szerencsés hölgyet Sophia Bevarlynek hívják, és ha arra tippeltél, hogy kötött tarisznyával és a legnagyobb melegben is szürke kardigánban mászkáló könyvtárszakos hallgató, akkor természetesen tévedtél. Bevarly külsőre ugyanúgy 10/10-es csaj, mint mindenki, akihez Dannek Insta-celebbé válása óta köze volt.

Idézzük Bilzerian szavait az egyik friss interjújából:

Jah, van egy barátnőm. Most először. Vagyis, volt már korábban csajom, de mellette mindig dugtam más lányokat is.

Dan egy kerti partin találkozott Sophiával, de hogy pontosan hogyan, azt inkább mondja el ő maga!

Nem volt éppen az a romantikus szerelem első látásra. Azt hiszem három lányt dugtam meg előtte azon a napon. Annyi történt, hogy utána elkezdtünk találkozgatni... Ő egy kicsit más, mint a többiek, vágod? Okos, vagány, és egy csomó baromságot imád, amiket én is. Szóval ez van.

Ez annyira szép, hogy ha internetes rádió lennénk, most elcsuklana a hangunk. Nem maradt más hátra, mint hogy megmutassuk neked ezt a nagyon okos és vagány csajt.

Ez van; Dan jelenleg monogám, és mi ezek után már azon sem csodálkoznánk, ha Axl Rose elkezdene kampányolni a kábítószerek ellen.

No de félre a cinizmussal, hiszen igazából ez a sztori igenis felemelő! Gondolj csak bele, ha Dan Bilzerian képes volt megtalálni a szerelmet két topmodell megfektetése között, akkor ezen a világon igazából nincs lehetetlen. A szerelem utat tör.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában