Nem viccelünk. Emily a kedvencünk, de most nem kicsit haragszunk rá. Emily, könyörgünk, ne légy buta!!

Készülj föl, mert ez nem lesz szép! Békésen szörföltünk a Twitteren, amikor egyszer csak ez jött szembe:


Jól látod, ez itt bizony a sutyerák Kim Kardashian, amint az angyali Emily Ratajkowskival pózol a tükör előtt, és emiatt most ezt az angyali jelzőt egy időre vissza is vesszük őnagyságától. Anno közfelkiáltással megválasztottuk a földkerekség egyik legjobb nőjévé, de most zokogva be kell írnunk egy bazinagy fekete pontot az ellenőrzőjébe.

Nem is olyan régen Kim Kardashian tolt egy meztelen tükörszelfit, aztán jó szokása szerint mindenkit elküldött a 'csába, akinek nem tetszett a mutatvány. Az otromba kirohanásai miatt mi akkor le is írtuk, mennyire ki nem állhatjuk ezt a némbert és most mit ad Isten, éppen a kedvencünk tol még egyet a szekerén. Zokogunk.

Azért Emily a Twitterén megpróbálta megmagyarázni a bizit: "Többek vagyunk a testünknél, de ez nem jelenti azt, hogy szégyellnünk kellene akár a testünket, akár a szexualitásunkat. Még akkor is, ha a társadalom szemében szexinek lenni lealacsonyító, egy nő igenis lehessen szexi, ha az akar lenni."

Ez amúgy totál rendben lenne, de sajnos mindezt pont azután böfögte föl a drága, hogy odaállt duplafukkot mutatva egy olyan nő mellé, aki képes volt kicikizni az őt intelligensen rendreutasító Chloë Grace Moretz külsejét, aztán még odaszólt egyet Bette Midlernek is, gyengéden utalva rá, hogy az idősödő színésznő szottyadt testére már senki nem kíváncsi. (Részletek korábbi cikkünkben.) Most akkor a kicsúfolás ellen, vagy éppen mellette foglalsz állást, kedves Emily?

Az a helyzet, hogy Ratajkowski kisasszony sajnos azzal a Kim Kardashiannal vállalt közösséget, aki a mi szemünkben a fogyasztói társadalom értékválságának tökéletes szimbóluma. Aki az ominózus meztelen tükörszelfit sem azért csinálta, hogy kiálljon valamiért, hanem egyszerűen csak azért, mert unatkozott, és mert az ő renoméján már egyébként sem ront sokat, ha megint megmutatja a pucér seggét. Adjuk hozzá az egyenlethez, hogy épp a non-stop sminkben és méregdrága ruhákban csücsörítő celeb-milliomosnő az, aki miatt rengeteg fiatal lány szenved ilyen-olyan testképzavarban és máris összeáll egy olyan kép, melyben végképp nem szerettük volna kedvencünket látni.

Csúnya ez a sztori. Megpróbáljuk minél hamarabb kiheverni.

És ezt olvastad már?
Döntsd el te, milyen alakú felhő díszítette Törökország egét a minap!
További cikkeink a témában