Hihetetlen, de igaz-rovatunk következik.

Nemrég készült egy fotósorozat arról, hogy olyanok is olvasnak Coelho-könyveket, főleg a legújabbat, a Hippit, akikről el sem hinnénk. Többek között Kiss Tibi, Kiss Gergő, Mucsi Zoltán, Árpa Attila és Ganxsta Zolee. Egyébként elég menő képek ezek, mutatjuk is őket azonnal.

Ez az egész már önmagában is megér egy misét, a marketingeseknek pedig innen a távolból is megveregetjük a vállát, de a marketinggépezet véletlenül szintet lépett, kilőtte magát az űrbe, és ott locsolnák egymásra a Dom Perignont, ha tudnák. Paulo Coelhóhoz ugyanis eljutottak a képek, és annyira megfogta Ganxsta Zolee elmélyült olvasása, hogy ki is rakta az Instájára. Íme.

Hogyaszongya: Ő Ganxsta Zolee, a legismertebb "rosszfiú" Magyarországon, gengszter rapper és nincs nélküle főműsoridei tévéshow. Remélem, a Hippi segít neki abban, hogy önmaga maradhasson. Az író még szeptember 2-án posztolta Zolee fotóját, de valahogy mindenki figyelmét elkerülte a dolog, talán azért, mert nem követjük a Mestert, de mostantól... hát mostantól sem fogjuk, viszont óriási szeretettel gondolunk rá és Ganxsta művész úrra is.

És ezt olvastad már?
Háromszáz kilós halszörnyet fogtak ki a Mekongból