Ha gyakran ül le szerepjátékozni az ember, akkor nem igazán tudnak neki olyan dobókockát mutatni, amitől leesne az álla.

Hiszen ez tipikusan az a műfaj, ahol nem elég, ha a kockának hat oldala van. Nem ritkák a húsz oldalú alkalmatosságok sem, épp ezért a Dungeons & Dragons partik során használt kiegészítők esetében a dobókocka szóban a kockát messziről is látható idézőjelek közé kell tenni.

Amit azonban most mutatunk, attól még a gyakorlottabbaknak is elkerekedhet a szeme. Az alant látható kockák, azaz bocsánat, „kockák” ugyanis

emberi csontokból készültek.

Nem vicc, a Memento Mori névre keresztelt dobó alkalmatosságot innen rendelheted meg 293 dollárért, és igen, egy darab kerül ennyibe.

A kockákat olyan emberek maradványaiból faragták ki, akik haláluk esetén a testüket felajánlották az orvostudománynak, az orvostudomány pedig már régen végzett a porhüvelyekkel, így a biológiaszertár helyett lelkes szerepjátékosok szütyőibe kerülhetnek.

Nos, mi nem is tudjuk, pontosan mit gondoljunk erről az egészről. Az biztos, hogy egy picit kényelmetlenül éreznénk magukat, ha egy ilyennel a zsebünkben indulnánk el az esti partira.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés