Maria Thatil azért panaszkodik az Instagramon, mert az emberek azt gondolják róla, hogy csak a külseje miatt boldogul. Nos, hetvenezer követője van, és idén ő lett Miss Ausztrália. Ezek például tutira nem az esze miatt jöttek össze neki.

Persze ez esetben kevésbé indokolt a szarkazmus, Maria ugyanis tényleg nem egy szokványos egyagysejtű instamodell. Diplomája van pszichológiából és HR-ből, szóval neki speciel tényleg rosszul eshet, amikor azzal gyanúsítják, hogy csak azért sikerült megkapnia egy állást, mert a főnök meg akarta dugni.

Mégis, Maria egy tökéletes szépség, és mivel szépségkirálynőként meg insta-influenszerként nyomul, azt azért nehezen tudná nekünk bemagyarázni, hogy ő aztán egyáltalán nem akarja használni a külső adottságait. Szóval arról panaszkodni, hogy olykor beszólnak, mert túl szép vagy, amikor a legtöbb fiatal lány amiatt szorong, mert az internet 2.0 elhitette vele, hogy bántóan tökéletlen, egy pettyet idétlenül hangzik.

Na jó, hagyjuk is Maria sirámait! Biztos neki sem egyszerű, de a képei sokkal érdekesebbek. Mutatjuk.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés