Benjamin Forthun egy profi síelő, aki nem igazán idegenkedik az extrém helyzetektől. No meg attól sem, hogy egy-egy merész húzással veszélybe sodorja testi épségét.

Mivel úgy vélte, hogy egy normál vízi csúszda neki túl sima ügy volna ahhoz, hogy kiszórakozza magát, úgy döntött, hogy 3 méter magasról ugrik rá a csúszdára, amely szemmel láthatólag nem babapiskótából készült. Végül is miért ne, legyen már egy kis pikantéria a történetben – különben is, ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni. Azt mondjuk talán nem igazán kell ecsetelni, mi lett volna, ha a fémcsúszda (sz)élét kapja telibe ilyen magasságból – de szerencsére nem ez történt:

0 - 100 real quick!🤘🏽 Thanks for filming @rainerkleive 🙂

7,293 Likes, 528 Comments - Benjamin Forthun (@benjaminforthun) on Instagram: "0 - 100 real quick!🤘🏽 Thanks for filming @rainerkleive 🙂"

A srác nem hibázott, így az adrenalinbombát nem követte néhány hetes kórházi pihenő járulékos veszteség gyanánt. Mi pedig őszintén reméljük, hogy a pozitív végkifejlet után nem fognak mások is felbátorodni arra, hogy ehhez hasonló őrültségekre szánják rá magukat – mert bár tény, hogy cseszettül látványos, azt szögezzük le, hogy ez már tényleg az életveszélyes kategória.

(forrás: Mashable)

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
Sikeres nők a szoftveriparban - ilyen volt a Lányok Napja a memoQ-nál
Hirdetés