Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sara Underwood és modelltársa, Tina Louise tűnik fel az alábbi videóban, hogy megosszák velünk magvas gondolataikat, tapasztalataikat és hasznos tippjeiket a csajozást illetően.

A két szőkeség szavaira érdemes odafigyelni, valószínűleg szereztek már némi tapasztalatot az ismerkedés területén.

Az első felvetésre kimondottan megnyugtató és bizakodásra okot adó választ adtak, hiszen a "milyen srácoknak lehet esélye?" kérdésre Sara egyből rávágta, hogy "Minden srácnak!" Ebbe a kategóriába még talán mi is belepasszolunk.

Tina Louis ennél pár fokkal részletesebb leírást adott az ideális pasiról, neki személy szerint a szakállas, tetovált fickók jönnek be, na meg a man bun, vagyis az a hajviselet, amikor a férfiak kontyban hordják a hajukat. Neki tehát már nehezebb lenne megfelelni...

Amikor arról kérdezik őket, hogy miként kellene megközelíteni őket, Louise elárulta, hogy nála működik az a taktika, amikor a férfi a neki tetsző nő mellett álló csajjal, vagy az adott csaj barátnőjével kezd el flörtölgetni. Ősi trükk, ám ezek szerint vannak még olyanok, akiknél beválik.

Ami a randikat illeti, mindketten értékelik az izgalmas, kalandos találkákat. Ami viszont egyikőjüknek sem jön be, azok a péniszfotók. Sara elmondása szerint ilyesmivel már tele van a levélfiókja, ezzel tehát nem kell próbálkozni nála. És senki másnál sem!

Ha mindezt sikerült megjegyezni, akkor fuss még végig az alábbi képeken, amelyeket a kettőjük profiljáról válogattunk össze. Közben hátha eszedbe jut még valami ötletes csajozós szöveg, amit bevethetnél, ha egyszer véletlenül beléjük botlanál.

(Instagram) (Instagram)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.