Tegyük fel, hogy nem egy kő alatt élsz (ha tinderezel, akkor ez azért nem egy valóságtól elrugaszkodott feltevés), és teljesen tisztában vagy vele, hogy a pandémia miatt most néhány hétig (vagy hónapig) a szokásosnál is jobban oda kell figyelned magadra és másokra.

Hiszen már jó ideje mindenhonnan azt hallod/olvasod, hogy

  • gyakran kezet kell mosni,
  • nem szabad tapogatni az arcodat
  • és érdemes a szociális interakciókat a lehetőségekhez mérten minimálisra csökkenteni.

Ha okos vagy, akkor ezeket nemcsak tudod, de így is jársz el, hiszen a saját magad és szeretteid jól felfogott érdeke, hogy a COVID-19 olyan hamar tűnjön el a világból, amilyen hamar csak lehetséges.

Legyen azonban bármilyen fontos az ismeretterjesztés, még nálad is eljön a pillanat, amikor már tényleg tele van a tököd az egésszel. Megengedsz magadnak egy kis információszünetet, eldöntöd, hogy egy darabig most nem frissíted félpercenként a kedvenc híroldalad nyitóját, inkább felmész a Tinderre, és nézegeted kicsit a felhozatalt.

Aztán két elbűvölően mosolygó lány között hirtelen ez jön szembe:

És tényleg fontos dolgok ezek, de az ég szerelmére, legalább csajozás/pasizás közben hagyjanak már vele békén! Mint ahogy azért sem cseszegetett soha a Tinder, hogy mindenképpen húzz gumit, ha az első randi végén az ágyban köttök ki, ezt a közérdekűt is simán tudnánk nélkülözni erről a platformról.

Bár ki tudja, lehet, hogy olyanok is vannak, akik csak a Tindert viszik magukkal a kő alá... Akkor viszont nem szóltunk.

És ezt olvastad már?
Nagyjából 200 kamasz tört be egy floridai villába, hogy illegál házibulit rendezzenek