Ryusei "Ryuji" Imai 5 évesen lett internet-szenzáció, amikor az apukája feltöltött egy videót a YouTube-ra, melyben leutánozta Bruce Lee minden mozdulatát a Halálos játszmából. A kiskölök közben hét éves lett, és elég durván néz ki.

Ha egy hétévest kellene mondanunk, akivel nem akarnánk összeakasztani a bajszunkat, az Ryuji lenne. Ha nem emlékszel az elhíresült nuncsakus videóra, akkor itt pótolhatod. Azt ezek után biztosan nem kell kihangsúlyoznunk, hogy a srác hatalmas Bruce Lee-rajongó, és bizony az elmúlt két évben sem csökkent a lelkesedése.

Az apuci ráadásul gondoskodott róla, hogy a netcelebbé lett pöttömke Facebookján és Instagramján is folyamatosan legyen tartalom.

Ha minden vágyad edzés- és életmódtanácsokat kapni egy hétévestől, akkor nyugodtan kövesd be a srácot. Mi inkább kihagyjuk, de azért megmutatjuk, hogyan néz ki Ryuji a folyamatos edzésnek és tudatos táplálkozásnak köszönhetően, ilyesmit ugyanis meglehetősen ritkán látni.

Soha nem gondoltuk, hogy egyszer el kell majd gondolkodnunk azon, hogy keményebbek vagyunk-e, mint egy hétéves, de végül ez a pillanat is elérkezett az életünkben.

És ezt olvastad már?
Ott nem parkolhatsz! – A hét oltása és egyéb kellemetlenségek
További cikkeink a témában