Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ezek a csajok aztán tudják, hogyan is kell művelni ezt a beöltözős dolgot. Nézd végig a jelmezeket, de előre szólunk, hogy nehéz lesz kiválasztani egyetlen kedvencet. Mindannyian magasra tették a mércét.

Sommer és Shannon Ray gepárdnak öltöztek


Sommer Ray már többször is terítékre került nálunk, sokan simán neki adományoznak az internet legszebb fenekének járó díjat, de az anyukája is elég jó formában van még.

Jen Selter mint Csodanő


Talán ő lehet Sommer Ray legfőbb riválisa a popóbajnokságot illetően. Néhány látványos fotót már róla is mutattunk korábban.

Emily Sears mint Lola nyuszi


Az ausztrál származású modellről nem is olyan rég írtunk, hiszen egészen elképesztő módon képes fehérneműket reklámozni. Most bebizonyította, hogy egy szexi jelmez is jól áll neki.

Lindsey Pelas nem tudjuk minek öltözött, de szeretjük


Legutóbb akkor foglalkoztunk az egykori Playboy-modellel, amikor egy szexi és vicces reklámban tűnt fel. Akkor arra jutottunk, hogy mi nem dobnánk ki az ágyunkból.

Genie Bouchard mint vízimentő


Természetesen a legszexibb teniszezőnővel is sokszor foglalkoztunk már, az egyik legmerészebb fotóját itt meg is találod. Az tuti, hogy ha egyszer abbahagyja a teniszt, elmehetne vízimentőnek is.

Emily Ratajkowski lila hajjal hódít


Nincs mit hozzáfűzni, inkább csekkold itt a 10 kedvenc fotónkat róla.

Josephine Skriver mint félelmetes zombi

Azt hinné az ember, hogy egy zombi nehezen lehet szexi, Josephine ezt mégis megoldotta. Ha szeretnéd megnézni "normál" állapotában is, akkor itt találsz róla egy jó kis videót.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.