Paola Saulino a tavalyi olasz népszavazás előtt megígérte, hogy mindenkit leszop, aki nemmel szavaz, és el is kezdte beváltani az ígéretét.

Azt azért jó lesz tisztázni már az elején, hogy Paola nem pornószínésznő. Mondjuk sok tapasztalata nincs a filmezésben, hiszen idén debütál az első filmjében, de közben egy másik mozija már forog, egy újabb pedig éppen az előkészítés fázisában leledzik az IMDb szerint.

Akár tapasztalt a képernyőn, akár nem, a színházban már otthonosan mozog. A hölgy arról híres, hogy nem szégyenlős, és többször adott már olyan performanszokat, melyekbe nem restellte egész szexualitását beletenni. Ez a mostani is ilyen lehet, ugyanis - ahogy kiderült - Paola nem csak a levegőbe beszélt, amikor tavaly beígérte a szopást a nemmel szavazóknak.

Na, azért az durva lenne, ha tényleg mindenkin végigmenne, hiszen több millió emberről beszélünk, ezért a turné előtt beiktatott egy kis válogatást. Létrehozott egy alkalmazást, melyben a jelentkezőknek regisztrálniuk kellett az email-címeiket, majd az így beérkezett jelentkezések közül kisorsolt 10.000 embert, akiknek megírta, hogy pontosan hol és mikor fogja teljesíteni a nemes feladatot. Még egy plakátot is csinált, melyben pontosan leírta, hol és mikor fog megjelenni, és hogy az egyes helyszíneken hány hímtagon fogja teljesíteni hazafias kötelezettségét.

A tízezerből az első négyszázat mostanra sikerült kihúznia a listából, egy olasz lap ezért megkérdezte, mennyire zsibbad az állkapcsa.

Paola elmesélte, hogy minden egyes szopás előtt eseti jelleggel, szimpátia alapján dönti el, hogy az illetőnek kell-e óvszert húznia, avagy sem. Még arra is kitért, hogy a helyszínen dönti el azt is, hogy a végén lenyeli-e a cuccot, vagy a koktél egy pohárban végzi. Nem értjük, mi ez a finnyázás, ha már ennyire bevállalós a hölgy, de azért biztosak vagyunk benne, hogy a kisasszony nem hazudik, amikor azt mondja:

Eddig még senki nem panaszkodott.

Amikor arról kérdezték, történt-e eddig valami különösen kínos dolog a turnén, elmesélte, hogy egy pasi belépett az akció helyszínére, letolta a nadrágját, és amikor kiderült, hogy a tizedes totálisan akcióra képtelen, elkezdett sírni. Egy darabig mentegetőzött, hogy ő túlságosan félénk - akkor viszont nem értjük, mit keresett egy ilyen szituációban -, és Paola hiába próbált meg mindent, néhány perc múlva emberünk inkább lelépett.

Végül csak annyit tennénk hozzá ehhez a sztorihoz, hogy lehet szidni Paolát, de azért azzal nem lehet megvádolni, hogy nem foglalkozik a közügyekkel és hogy nem tartja a szavát. Mi tudunk valakit, aki nem ennyire következetes.

(via)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból