Denverben jókora hóvihar volt pár napja, így az utak igencsak havassá és csúszóssá váltak. Nehéz időjárási körülmények között az ember igyekszik még jobban odarakni magát: szerencsésebb esetben adott a téli gumi, amellyel jócskán megkönnyíthetjük a dolgunkat – és a többi autós dolgát is, hiszen ne feledjük: nemcsak magunkért, hanem másokért is felelősséggel tartozunk.

Egy autós azonban kiszúrta, hogy az egyik verda jobb első felnijén nem hogy téli gumi nem volt, hanem a gumi is hiányzott. A felvételt a videót rögzítő sofőr töltötte fel: mint írta,

a Honda Accord sofőrje többször is elvesztette az uralmát a jármű felett, és mivel a kocsi elsőkerék-hajtású, a gyorsulása sem volt az igazi.

Párszor majdnem össze is jött a baleset a Speer Boulevardon, ezért is döntött úgy a kamerázó sofőr, hogy jobb lesz lehagyni a Hondát. (A felvételt pedig azért készítette, hogy egy esetleges baleset esetén rögzítve legyen az egész.) A videó feltöltője egyébként utólag már a zseni jelzővel látta el a Honda sofőrjét – bár azt nem tudni, hogy ironizált-e. Az biztos, hogy nem lehetett egyszerű így vezetnie, de hogy irtó veszélyes volt, és nem kicsit felelőtlen, az fix.

Ritka nagy arc volt ez az orosz sofőr, pedig sokan összecsinálták volna magukat a helyében

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Az év egyik legjobb játéka is lehetett volna, de a pénzéhség közbeszólt

Thor hangján szólal meg Deadpool a Deadpool és Rozsomák szinkronizált előzetesében

További cikkeink a témában