Egy Denver Dodd nevű srác feltöltött nemrég a Redditre egy fotót, amelyen a nagyszülei láthatók – mégpedig azért, mert a nagymamája, Geraldine fiatal korában megszólalásig hasonlított napjaink egyik legismertebb színésznőjére, a bájos Scarlett Johanssonra.

Erről lenne szó:

My Grandma Looked Like Scarlett Johansson When She Was Younger

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a fotó nagy köröket futott az internetet, míg végül Scarlettnél is kikötött. A színésznő pedig egy videoüzenetben reagált a látottakra:

„Geraldine, el sem tudom mondani neked, hogy mennyire elárasztottak azok az e-mailek és üzenetek, amelyekben azt taglalták, hogy mi mennyire hasonlítunk egymásra. Így hát végül látnom kellett a fotót, és csak annyit mondhatok... szent szar! Személyesen is találkozni akarok veled!” – üzente többek között Scarlett a videóban.

A színésznő meghívta őt az új filmjének, a Csajok hajnalig (Rough Night) bemutatójára, majd hozzátette, hogy szívesen lerészegedne Geraldine-nal a film után – ugyanis a nagyi a fotón is kissé elázott állapotban van.

„Gyere, igyunk egyet!”

– valljuk be, ez az a mondat, amelyet sokan szívesen fogadnánk mondjuk karácsonyi, netán szülinapi ajándékként Scarlett Johanssontól, vagy csak úgy, egy unalmas szerda este. Időközben a Time rászállt a témára, és megkereste a 72 éves nagyit, aki elmondta: szívesen csapatna egyet Scarlett-tel, de ki kell hangsúlyoznia: ő még 72 évesen is jobban bírja a vedelést, mint fiatal „hasonmása”, úgyhogy a szingli színésznőnek fel kell kötnie a gatyát, ha partiba vágja magát a nagyival.

(forrás: BroBible, Time, Reddit)

És ezt olvastad már?
Biztosan nem így kell siklóernyővel landolni, és egyéb tanulságok