Senki nem ünnepelte olyan kreatívan a nemzetközi Star Wars-napot, mint a Heathrow repülőtér
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mondjuk úgy, hogy több meglepetés is érte, akinek pénteken a Heathrow-ról indult a gépe.

A repülőtér geek-különítménye ugyanis kissé átvariálta az indulási táblát, amiből többek között kiderült, hogy a Jakkura induló gép késik a homokvihar miatt, a Halálcsillagra induló gép valószínűleg csapda, az Alderaanra induló járatot pedig törölték (ha nem tudod, hogy miért, akkor itt az ideje bepótolnod a Csillagok háborúja első részét).

Pete Hughes on Twitter

At @HeathrowAirport and it looks like my flight to Hoth is going to be delayed #MayThe4th

Az angolok humorérzéke nem torpant meg itt, ugyanis kifejezetten erre a napra készítettek egy mobilalkalmazást is, amivel a kiterjesztett valóságban nézhetted végig, ahogy egy AT-AT lépegető komótosan végiglépeget a repülőtér betonján.

Heathrow Airport on Twitter

@jonmace680NEWS caught the Empire's arrival at LHR this #MayTheFourth AT-AT - please proceed to remote stand 576. #ARstickers #StarWarsDay #MayTheFourth #MayThe4thBeWithYou

És ahogy R2 várakozik, hogy beszállhasson az X-szárnyúba. Volt benne munka, na.

Jonathan Hillyer on Twitter

Remote stand for this guest. I'll leave the droid outside until I see some ID @HeathrowAirport #MayThe4thBeWithYou https://t.co/M2nIat3KrI

A nemzetközi Star Wars-nap minden évben május negyedikére esik, mégpedig igen egyszerű okból: angolul a május negyedike May the 4th, ami pont úgy hangzik, mint a Csillagok háborúja szállóigéje, a "may the force (be with you)", azaz "az erő legyen veled". Érted.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.