Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hároméves Brooklyn Andracke minden héten izgatottan várja a csütörtököt, hogy jöjjön a dudáló szemeteskocsi, rajta a fülig érő mosolyú, kedvenc szemétszállítójával. Szülinapján pedig meg is lepte és a meghatóság-faktort már csak a férfi reakciójával lehet fokozni.

Valószínűleg nem minden nap találja magát egy szemétszállító munkás abban a pozícióban, hogy valaki izgatottan rajong érte és várja az érkezését. Delvarral viszont ez történt.

Ugyanis legnagyobb fanja, Brooklyn, minden csütörtökön a ház előtt várja, mikor jön kedvenc, nagy vigyorú kukása. Az elmúlt napokban pedig Brooklyn a harmadik szülinapját ünnepelte és a sütikből félretettek egy muffint Delvarnak is.

 

A szemétszállító férfi reakciója pedig a lehető legaranyosabb volt: mikor egy hét múlva arra jött, hozott egy nagy doboz ajándékot a kislánynak.

Ez a megható kis történet zseniális bizonyítéka annak, hogy minden munkában meg lehet találni az örömet és a kedvességet, valamint azt, hogy bár néha észrevétlennek vagy nem túl jelentősnek hisszük magunkat, valakinek mégis nagyon fontosak vagyunk.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.