Wolf Esztert már megmutattuk neked, a 27 éves hölgy két kisfiú anyukája, és bitang jól néz ki. Most az RTL is felfedezte magának, úgyhogy megmutatjuk újra.

Eszti fiatalon lett anyuka, így számára egyértelmű volt, hogy nem engedi el magát, a fiúk születése után is marad csinos, vonzó, dögös nő. Imád utazni, a gyerekekkel együtt bejárja a világot, és ahogy írtuk korábban is, a gyereknevelés, a teste karbantartása és a világjárás mellet tanulni is volt ideje: tavalyelőtt diplomázott gazdálkodás-management szakon a Corvinuson, szóval igazán összetett, sokoldalú személyiség.

De amit még nem tudtunk tavaly, az mostanra kiderült: ezek mellett remekül is főz. A Konyhafőnök legújabb szériájában is felbukkant a csodás anyuka.

Jöjjenek a képeket, amik után ismét meg kell említenünk, hogy két gyermek szülése után a legtöbb férfi örömmel mutatkozna ilyen asszonnyal.

Azért ma rezgett a léc, de megvan... 🙏 @akonyhafonok #akonyhafőnök #rtl #rtlklubofficial

2,062 Likes, 13 Comments - w o l f e s z t e r (@eszterwolf) on Instagram: "Azért ma rezgett a léc, de megvan... 🙏 @akonyhafonok #akonyhafőnök #rtl #rtlklubofficial"

Huhhh.. Hol is kezdjem?😅 Túl vagyok az első napon a Könyhafőnökben.. Túléltem, ennyire szerintem még soha nem izgultam 🙈 szurkoljatok ma is Nekem!!!✌️ Ez a kép mindent elárul... mosolygok zavaromban, örömömben.. 🙈 lesz ma izgalom bőven 👆😄 Ki nèzi a műsort?? @akonyhafonok #akonyhafonok #rtl #rtlklub #rtlklubofficial

2,744 Likes, 55 Comments - w o l f e s z t e r (@eszterwolf) on Instagram: "Huhhh.. Hol is kezdjem?😅 Túl vagyok az első napon a Könyhafőnökben.. Túléltem, ennyire szerintem..."

#barátnősdélután ☕️❤️👯‍♀️ @horvathdori #GAStories #gasjeans @gasjeans #reklàm

1,905 Likes, 6 Comments - w o l f e s z t e r (@eszterwolf) on Instagram: "#barátnősdélután ☕️❤️👯‍♀️ @horvathdori #GAStories #gasjeans @gasjeans #reklàm"

#littleparadise #treehouses #lastday ☀️

1,655 Likes, 8 Comments - w o l f e s z t e r (@eszterwolf) on Instagram: "#littleparadise #treehouses #lastday ☀️"

#capturingthemoment 📸👬❤️ #dubai #vacation

2,588 Likes, 4 Comments - w o l f e s z t e r (@eszterwolf) on Instagram: "#capturingthemoment 📸👬❤️ #dubai #vacation"

Encikének pózolok 😄 @tubaeniko @individualbudapest

1,477 Likes, 10 Comments - w o l f e s z t e r (@eszterwolf) on Instagram: "Encikének pózolok 😄 @tubaeniko @individualbudapest"

#hosszuhetvolt #faradtan 😴 Köszönöm a csodás Sminkem @saraa_marton 💄😘

3,036 Likes, 23 Comments - w o l f e s z t e r (@eszterwolf) on Instagram: "#hosszuhetvolt #faradtan 😴 Köszönöm a csodás Sminkem @saraa_marton 💄😘"

New cool place in the town .. 🤗 #beefbarbudapest #reklam #GAStories #gasjeans #shooting @gasjeans w 📸 : @antal.kliszek

1,807 Likes, 12 Comments - w o l f e s z t e r (@eszterwolf) on Instagram: "New cool place in the town .. 🤗 #beefbarbudapest #reklam #GAStories #gasjeans #shooting @gasjeans..."

Akár ilyen pofátlanul csinos is tud lenni egy kétgyermekes magyar anyuka

A képeket elnézegetve tegye fel a kezét az a pasi, aki nem szeretné, ha két gyermek után ilyen asszonnyal tudna reprezentálni!

#lunch 😋🥂🍰🥘🍡

2,152 Likes, 5 Comments - w o l f e s z t e r (@eszterwolf) on Instagram: "#lunch 😋🥂🍰🥘🍡"

#morning 🎾

2,301 Likes, 10 Comments - w o l f e s z t e r (@eszterwolf) on Instagram: "#morning 🎾"

És ezt olvastad már?
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
További cikkeink a témában