Konkrétan azt kérik, hogy fizessen a babysitter a családnak – és ez még csak a szürreális feltételek kezdete.

Pár napja került fel ez a gyerekvigyázót kereső álláshirdetés és a felháborodott kommentelőknek hála hatalmas köröket megy az interneten. Most meg is mutatjuk, hogy miért – készülj, mert valószínűleg minden gyógyszerük elgurult azoknak, akik ezt írták. Tehát a hirdetés (lefordítva, itt az eredeti) így hangzik – érdemes végigolvasni, pár mondat után melegedik be.

Háromfős család keres babysittert / egyetemi hallgatót olcsó szállásért cserébe, hogy besegítsen nagyon mozgalmas kétköznapjainkban és vigyázzon hatéves fiunkra.

KÉRJÜK, hogy olvasd el a teljes hirdetést és ne jelentkezz, ha úgy érzed, ez a megállapodás nem megfelelő számodra.

Habár nem előfeltétel, de a megállapodás leginkább egy egyetemi / főiskolai hallgató számára lenne ideális, aki szereti a gyerekeket és január 5-től március 5-ig ráérne 2020-ban (de rövidebb időszakot is fontolóra veszünk).

Iskolaidő alatt: 60 dollárt kérünk hetente (kétheti kifizetésben) a szállásért az otthonunkban
Iskolaszünet alatt: ingyenes (nem kell fizetned a szállásért).

A számunkra kifizetett heti hatvan dollárért cserébe általános gyermekfelügyeleti és házvezetői munkákat várunk el kb. heti 6-20 órában.

További feltételek:

1) Elérhetőnek kell lenned csütörtökönként és péntekenként hajnali 2 és reggel 8:45 között.
2) A feladataid: hatéves fiunk felébresztése, majd reggelizés, szedelőzködés, elkészülés az iskolába stb.
3) Január 5 és január 24 között hétfőtől péntekig elérhetőnek kell lenned hajnali négy és délután 2:30 között. Ebben az időszakban nem kell fizetned a szállásért.
4) Reggeli után te felelsz a mosogatásért, asztaltörlésért, általános rendtartásért.

A szállásról:

Egy belvárosi épületben egy külön hálószoba (franciaágy és egy asztal, székkel), nappalis konyha és fürdőszoba. Villany, melegvíz és wifi biztosított.

A jelentkezőnek rendelkeznie kell:

  • saját autóval, jogosítvánnyal, megfelelő vezetési tapasztalattal
  • erkölcsi bizonyítvánnyal
  • étkezés nem része a megállapodásnak, a jelentkező egyedül gondoskodik az étkezéseiről
  • Nem fogadunk olyan jelentkezőt, aki hangosan hallgat zenét, sokat iszik vagy késő éjszaka érkezik haza.
  • Előzetes megbeszélés nélkül nem jöhet látogatód. A gyermekünk biztonsága és általános komfortérzetünk miatt elvárjuk, hogy ne legyenek gyakori vendégeid a lakrészeden. Egyszer-egyszer ott aludhat nálad ismerős vagy családtag, azonban a gyakori látogatásokat nem engedélyezzük.
  • Nem fogjuk fogadni a jelentkező barátját/barátnőjét sem a lakásban és természetesen maradhat éjszakára a lakrészben.

Fontos információ:

Két biztonsági kamera van felszerelve a házban mindenki biztonsága érdekében. Elvégre a fiunk hatéves, így bármilyen kellemetlen félreértés elkerülése végett és a családunk védelme érdekében a légkondicionáló mellett a nappaliban, valamint a hálószoba bejáratánál is kamerát szereltünk fel.

Az internetek népe pedig természetesen eléggé kiakadt a dologra.

Csak pár ízesebb komment:

„Hmm, leszek a szülője a gyerekeiteknek és ezért a privilégiumért még szíves örömest fizetek is nektek! Fantasztikus ötlet, köszi!”

„Ne aggódjatok, imádnék fizetni azért, hogy nevelhessem helyetted a gyermekedet. A Nagytestvér-effektus volt viszont, amitől teljesen belezúgtam az állásba. Ja, és a hajnali kettes és négyes kezdések tökéletesen beleillenek az egyetemi tanrendembe, menni fog ez! (Úristen, soha nem találkoznék ezekkel az emberekkel, nemhogy még fizetnék azér,t hogy velük éljek.)”

„Nekem volt ilyen munkám. 700 dollárt kaptam hetente érte, egy szobát és autóhasználatot. Ezek megőrültek.”

„Szóval azt mondjátok, hogy a napom nagy részében nevelem a gyermeketeket, feltakarítok a családotok után, kábé semmi időm nem marad magamra, a munkámra vagy a tanulmányaimra, miközben valamiből vennem kéne kaját, nem lehet saját életem a lakáson belül, mindezt 0-24-es videófelügyelet alatt úgy, hogy mindezért még FIZETEK nektek?”

Na, te jelentkeznél, hogy dolgozhass és heti hatvan dollárt fizess ennek a családok legszimpatikusabbjának?

És ezt olvastad már?
Ebben a folyóparti házban elviselnénk a borongós hétköznapokat