Nem kell mindent fenekestül felforgatni, van egy elég egyszerű módszer rendbe szedni a fürdőt, hogy jobban induljanak a napjaid, és jobban is végződjenek.

Egy menő fürdőszobát összerakni nem egyszerű feladat, már csak azért sem, mert már ott is illik ugyanúgy figyelni minden apró részletre, mint a lakás jobban szem előtt lévő részein.

Ha viszont mindenáron kezdeni akarsz valamit vele még az ünnepek előtt, akkor van egy egyszerűbb lehetőség is: kidobni a régi mosdóhelyet, és kiválasztani egy sokkal dögösebbet. Túl azon, hogy olcsóbb és gyorsabb, meglepően nagy hatása lehet a közérzetedre, merthogy

minden egyes reggel és este sokkal jobb környezetben végezhetsz a borotválkozás, fogmosás, arcmosás témakörrel, vagy ezek variánsaival.

Ha tehát a minőségi időt nézzük, egy jó kávéfőző után a leghatékonyabb tárgy egy új mosdóhely lehet. Vegyünk is végig néhány lehetőséget!

Baden Haus Stella

Vörösfenyő mosdóhely, hatalmas, közel egy négyzetméteres tükörrel, beépített LED-világítással, két jókora fiókkal - kell ennél jobb?

És ez még nem is minden, mert a tervezők figyeltek arra, hogy optimális legyen a helykihasználás, így a lehető legkényelmesebben használhasd a beépített kerámiamosdót.

Ha ennél az egységnél szeded magad össze reggelente, akkor igazán magabiztosan vághatsz neki a napnak, és a 179 ezer forintos ár sem magas, ha arra gondolsz, mekkorát dob ez a fürdőszobádon.

Riva Square

De talán a skandináv minimalizmus elkötelezett híve vagy, a világos színek és az egyenes vonalak fanatikusa, akinél a letisztultság és a lelki béke kéz a kézben jár.  Akkor íme:

Kevés helyet foglal, de egy jókora polc így is van a szekrényében, ragyogó fehér, tartós, könnyen tisztítható anyagokból.

És még arra is ügyeltek, hogy halk, soft-closing legyen az ajtó.

Na, mi lehet még jó hatással a lelki békédre? Hát a rendkívül baráti, 54 990 forintos ár!

Elita Side

Hasonló a fenti társához az Elita is, de a tölgy és a fehér szín összhatása játékosabb, két fiókja van, úgyhogy a tárolóhellyel egészen biztosan nem lesz gondod.

Röpke 80 470 forintért a tiéd lehet, vagyis ha belegondolsz, pár óra alatt szinte ingyen újjávarázsolhatod a fürdőt.

Saneco 55A

Az is lehet, hogy egy pici, de barátságtalan fürdőszobád van, amit éppen az új mosdóddal tennél barátságosabbá. Erre is van megoldás:

Rendben, ez egy alap szett, de a dezodor ugyanúgy elfér benne, mint bármilyen puccos fiókban, nem foglal helyet, ami nem csak egy kis fürdőszobában jöhet jól, mert mi van, ha inkább több teret akarsz, ezért direkt a visszafogottabb bútorokat keresed? A 47 250 forintos Sanecóval simán megbarátkozhatsz.

Mi a BAUHAUS kínálatából vettünk tippeket, ahol a fentieken kívül még rengeteg fürdőszobai kiegészítőt találhatsz!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában