Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Itt figyel a kanyarban az igazi tavasz, nyomában meg a nyár. Mutatjuk, hogyan élvezheted legjobban a friss levegőt.

Hetek óta vagy esik, fúj vagy hideg van, de ne hagyd magad becsapni, pillanatokon belül lehet piknikezni, kirándulni, vagy egyszerűen csak kimenni a félhomályos szobából. Arról nem is beszélve, hogy a kertet sem csak üldögélésre használhatod:

A bátrabbak még sátorozhatnak is az udvaron, tehát akár szó szerint is kiköltözhetsz a lakásból. Ha pedig így van, akkor szükséged lesz néhány kerti bútorra, ami nélkülözhetetlen ehhez a projekthez. Jöjjön négy tuti tipp!

A Finnham szófaszett nem csak elegáns és kényelmes: igazán menővé az FSC tanúsítvány teszi, vagyis a gyártásához felhasznált fa felelős és fenntartható erdőgazdaságból származik.

De vannak még további előnyei is a Finnhamnek, egyrészt a rattanhatású bútor örökzöld, sosem megy ki a divatból, másrészt van olyan jó minőségű, hogy bent is használható, ha egy kósza nyári zápor miatt fedezéket keresne a baráti társaság.

A tervezők külön figyeltek az ergonómiára, ami lekerekített karfákat, kényelmes háttámlákat, ülő- és hátpárnákat jelent.

(háromszemélyes kanapé, két fotel, dohányzóasztal, párnák). Ezzel a szettel már félig be is rendezted a kerted.

Az is lehet persze, hogy grillpartira célzol, ülőgarnitúrából pedig beéred egy szerényebbel is.

Akkor segít a letisztult, modern, praktikus Keter Montero, amelynek tervezésekor külön ügyeltek a stabilitására, aminek a kertben jó hasznát veszed, akkor is, ha vakondriasztóval már védekeztél a hepehupák ellen.

Egyszerű és kényelmes, kiválóan tűri a különböző időjárási csapásokat, ráadásképp könnyen tisztítható, és csak 89 990 ezer forint. Ellenben néhány párnát nem árt beszerezni hozzá.

Hollywood, chili, chill

- ezt mind megkaphatod egyben egy Sunfun Hollywood hintaágy képében.

A derék kerti bútor éppen 40 ezer forint alatt marad, megóv az erős napsütéstől, meg ringat is, egyszóval jobb szórakozás a kanapén üldögélésnél.

Három ember kényelmesen hintázhat rajta, feltéve, ha a súlyuk átlaga nem megy 80 kiló fölé - bár mi minden segítséget megadunk, hogy ez ne történhessen meg.

Még egy kis szemerkélő esőt is kibír a különben öt színben kapható hintaágy, persze zápornak ha lehet ne tedd ki, olyankor vidd fedél alá, hadd legyen a kerti mulatságok alapeleme hosszú éveken át!

Ha viszont nem akarod másokkal megosztani az értékes idődet, és az kapcsol ki a legjobban, ha csendes nyári estéken magányosan lapozgatod a Karamazov testvéreket, akkor neked egy ilyen bútor kell:

Ez itt egy Sunfun Diana szék; összecsukható, állítható (öt fokozat!), eukaliptusz fából készült, rozsdamentes fém szerelvényekkel.

Könnyen tisztítható, és ez is FSC, tehát felelős, fenntartható erdőgazdaságból származó fából készült. Szerezz be egy párnát hozzá, vagy csak nyúlj le egyet a Finnham szófaszettről, és máris élvezheted Dosztojevszkij halhatatlan sorait!

De ha egyszerűen csak tetszik az időtálló dizájn, akkor szerencséd van, mert a Diana bútorcsalád többi elemével remekül kombinálhatod, többféle asztalt, és még párnatartó ládát is találsz hozzá.

Mi a BAUHAUS kínálatából vettünk a tippjeinket, és bár most csak négy bútort mutattunk be, ha megindult a fantáziád, ott számos mást is megtalálsz, lényegében mindent, amire a kertben szükséged lehet.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.