Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha kiruccannál Ecuadorba egy hétvégére, akkor az El Guarango House jó választás lehet. A dombtetőn található, két hatalmas téglafal közé szorított otthont főként helyi anyagok felhasználásával húzták fel. És hát mi tagadás, csodásan fest.

A quitoi házban két hálószoba és egy nyitott nappali található, az enteriőr esztétikájáról a betonpadló, a famennyezet és a tégla dominanciája gondoskodik. A fekete keretes üvegajtók kiemelik a kültéri tájelemeket, a belső tér része még egy fedett terasz is, hogy odabentről is élvezhesd a kilátást az Inga-völgyre és az ecuadori Andokra. Az biztos, hogy amikor ilyen kilátás fogad reggel, akkor kicsit mindent átértékelsz – a néha oly zordnak tűnő világ is egy csapásra csodálatos hellyé válik:

Ugyancsak Ecuador:

Ebben a coloradói vadonban felhúzott szentélyben elfelejtődik az idő - Roadster

Akár messziről feltűnő formáit, akár vadregényes környezetbe simuló egyszerű vonalait vagy páratlannak tűnő lokációját nézzük, ez a coloradói Whiskey Ridge birtok maga valóra vált álomotthon. A West Lake Creeken felhúzott ingatlan tényleg olyannak tűnik, mint ami akkor jelenik meg lelki szemeink előtt, ha elvágyódnánk a hegyek közé, és legszívesebben magunkra zárnánk a nagyvilág ajtaját, hogy most pedig legyen szíves mindenki hagyjon békén.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.