Ha igényled néha azt, hogy a lakhelyed egy kis megújuláson essen át, ha szívesen zongorázol végig a letisztulás–felpezsdülés alkotói folyamatán, ha szereted az újdonságokat, a varázst, mégsem szabadulnál az otthonosság érzésétől, akkor most szolgálunk neked egy remek ötlettel. Egy lámpával. De nem akármilyen lámpával.

Egy lebegő holdlámpával. Képzeld el, hogy este, elalvás előtt vagy olvasás közben, az ágyban feküdve nem a hagyományos világító cuccot kell bökdösnöd, hanem egy lebegő hold szolgáltatja számodra a szükséges fényt. Kell ennél csodálatosabb dolog?

A 3D-nyomtatóval világra hozott éjjeli lámpát bármikor leveheted, a kezedbe foghatod vagy megforgathatod, de akár az is megteszi, ha csak hagyod lebegni és világítani. Kétfajta színben is tud sziporkázni – meleg arany és hűvös fehér –, és természetesen mindkettőn egyénileg állíthatsz úgy, hogy az leginkább passzoljon a hangulatodhoz vagy az aktuális tevékenységedhez.

A Coocepts csapata jelenleg 229 dollárért, azaz kb. 58 ezer forintért forgalmazza termékét, ami talán soknak tűnhet egy lámpáért, de a csillagászat szerelmeseinek, vagy azoknak, akiknek az otthonuk már régóta sóvárog egy ilyen kiegészítő után, talán ez sem lesz visszatartó ok.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon