Jóllakatják a lelked mélyén lakó deszkást.

A svéd óriáscég az elmúlt időszakban nagyon beleerősített kollabokban, több nagynevű dizájnerrel is összeálltak, ebbe a sorba pedig a legújabb dobásuk is beletartozik. Az Ikea összebútorozott (érted) Chris „Stampd” Stamppel, és összehozták a brand eddigi legstreatwearebb és legurbanistább sorozatát.

A Spanst-ben megvan minden, ami egy fiatal harmincas keatív elmének kellhet, főleg ha bele van zúgva a deszkázásba, imádja King Krule-t, az NBA-t a falon lóg a BMX-e és a sneakerét jobban szereti a csajánál (vagy legalább annyira).

A mindenféle bútorok mellett Stamp még egy gördeszkát is tervezett, így első alkalommal a cég hosszú történetében gördeszkát is lehet venni ajd az Ikeában! Dope!

Ez is érdekelhet:

Lakható szobor egy orosz erdőben - Elkészült Zaha Hadid utolsó varázslata - Roadster

Ez az egyetlen magánlakás, amit Zaha Hadid tervezett. 140 millió dollárba került, félig a földbe süllyesztették, és elképesztően néz ki. Az iraki származású Zaha Hadid évtizedeken át elkápráztatta a világot a feltűnő, környezetükből kitűnő épületekkel, amelyek legalább annyira természeti tüneményeknek tűntek, mint emberi alkotásoknak.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában