Ha a húsvéti szünet után még neked is nyöszörgős visszatérni a felnőtt élet taposómalmába, akkor ez a gyerekálmokból szőtt anyag lesz a tökéletes takaró.

Az Angie's List nevű londoni digitális stúdió kért meg gyerekeket a világ minden tájáról, hogy rajzolják le és meséljék el álmaik szobáját – hogy utána azok életre keljenek.

Elias

A hétéves görög fiú, Elias egy olyan fantáziaszobát rajzolt, ahol fák vannak és rajta mókusok, a bokrokban sünök, mellette halastó.

Viola

A kilencéves ukrán kislány szereti a világos színeket: a narancsot és a lilát, a szivárványos, vidám tereket.

Inaya

Az ötéves pakisztáni lányka puzzle-falat, füves padlót és egy csúszdát is beleképzelt az álomhálóba.

Martin

A hatéves spanyol kissrác egy négyemeletes ágyat akart, ami olyan, mint egy felhőkarcoló – meg persze egy édességgépet, egy hatalmas házimozit és egy piros játékcsövet, mert tűzoltó akar lenni és a piros a kedvenc színe.

Gala

A hatéves argentin lány a tökéletes hercegnői hálószobát álmodta meg magának, ahol egy nagy fa áll a szobában, melyen egy papagáj él.

Harry

A tízéves angol fiú LED-es padlót és egy dinamikus, fiús játszószobát képzelt el magának, benne egy titkos helyiséggel.

Briana

A fülöp-szigetei kislány tíz éves és belsőépítész szeretne lenni, úgyhogy nagyon komoly elképzelései voltak a hálójáról – főszerepben a levendulaszínnel.

Mi nagyon bírjuk ezt az anyagot, mert roppant tanulságos arról, hogyan tudnak a gyerekek határok nélkül álmodozni – szerintünk nem egy építésznek is hasznos lehet, ha megtanul újra így gondolkozni!

(Forrás / fotó: angieslist.com)

És ezt olvastad már?
Annyira burzsoá, amennyire kell ez a csodás kaliforniai villa
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő