Ideje felpattintanod egy klímát a lakásba, mert a légkondi már jóval több, mint amit megszokásból gondolunk róla. Még csak amiatt se izgasd magad, ha süket vagy a bütyköléshez.

Az van, hogy a csajod veszettül szeretne már feltetetni veled egy klímát a lakásba, de te nem vagy oda az ötletért. Róla ömlik a víz a kánikulában, téged idegesít a huzat, és amúgy is kibírod estig. Ő így képtelen otthon edzeni, te viszont úgyis eljársz focizni a haverokkal. Neki többet ér a kényelem, te meg nem akarsz feleslegesen nagyobb villanyszámlát. Meg olyan nagyon felszerelni sem tudnád, de ezt már nem mondod, gondolván, ennyi ellenérv pont elég volt.

Jó hírünk van: lehetsz nagyvonalú & lovagias, gáláns & határozott férfi, merthogy a mai klímák mellett már nemigen kell kompromisszumot kötni.

És ez nem csak a készülékekre igaz. Mondjuk majd azt is, de elébb a leglényeg:

Egy rakás menő splitklímát szereléssel együtt megvehetsz!

Jól hangzik, de mit is jelent pontosan? Hát azt, hogy vannak klímák és vannak hozzájuk árak; kiválasztjátok a készüléket (vagy te egyedül, ha meglepetésnek szánod), a szerelő pedig kiszállítja, és beépíti.

Egy tetőtérben különösen jól jön a klíma

Nyilván a lovagiasság bizonyos szabályait be kell tartanod, nem várhatod el például a szerelőtől, hogy ipari alpinista is legyen egyben, de ezeket a szabályokat világosan leírják, felkészülhetsz tehát rájuk.

Kihúztuk a probléma méregfogát, neked csak választanod kell (és aláírni azt a tanúsítványt). De a rend kedvéért nézzük a többi ellenérvedet is!

Sokat fogyaszt? Nono, a mai klímák már nagyon szofisztikáltak, a TCL TAC termékei például teljesen normális ársávban (értsd: 139 990-169 990 forint) kaphatóak, és van bennük Eco üzemmód, időzítő-, alvó- és önellenőrző funkció. Nem eszi feleslegesen az áramot, és ti is odafigyelhettek arra, hogy ne 16 fokosra hűtsétek a lakást, elég, ha elviselhetőbb a klíma, mint odakint.

És azt se feledd, hogy az inverteres klímák fűthetnek is a hideg időszakban, sok esetben kedvezőbben is a hagyományos fűtésnél, azaz direkt gazdaságos megoldást jelentenek.

Huzatos? Felejtsd el ezt is, ezek a készülékek már nagyon kifinomultan állíthatóak, de azt is megtehetitek, hogy lehűtöd a szobát, és csak elegánsan besétálsz a hűsbe. Itt ez a TOSOT készülék wifi-vezérléssel, A++ -os energiahatékonysággal, tehát ezzel elég jól lehűthed a lakást megfázásveszély nélkül.

Mindössze 119 990 forint, és olyan extrák vannak benne, mint a hőmérsékletet stabilan 8 °C-on tartása, amivel például egy nyaralóban elkerülheted a vizes rendszerek fagyását télen.

Mi több, van benne Cold Plasma szűrő, ami tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 90 százalékát, és semlegesíti a rossz szagokat, és javítja a levegő minőségét.

Mi szóltunk, hogy a légkondi ma már jóval több, mint a hőskorban volt.

Nem gondoljuk, hogy nagyon akarnál még érveket, mégis felhívnánk a figyelmedet még valamire: ennek az Intensa készüléknek a fenti erényeken túl párátlanító- és turbófunkciója is van, és ugyanúgy a család szolgálatába állíthatod a zord téli hónapokban, mint a fenti társait.

Mi a BAUHAUS kínálatából vettünk a tippjeinket, és még csak nem is fedtük fel minden lapunkat, hadd válogass te is szabadon a zavarba ejtően sok készülék közül. De a legegyszerűbb, ha megragadod a lehetőséget, és szereléssel együtt kéred a klímát, hogy minél nagyobb megelepetés érje a csajodat!

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában
Sikeres nők a szoftveriparban - ilyen volt a Lányok Napja a memoQ-nál
Hirdetés