Na EZ tényleg zseni.

Valenciában épített egy popup stúdiót magának Fernando Abellanas formatervező – és a lehető legrendhagyóbb helyet választotta projektjéhez. A hidak, felüljárók, vasúti átjárók felső részét használjuk csak: az alsó rész mindig csúnya, kopár és teljesen kihasználatlan marad – erre is világít rá ez az elég rizikós és meredek projekt, amihez – miért nem vagyunk meglepve – nem kért engedélyt a tervező.

Abellanas hajtókarral húzza fel magát a híd alatti stúdiója pillérjeihez, melyben egy szék, egy munkaasztal és pár személyes tárgy kapott helyet.

A random munkaállomás addig fog állni, amíg szét nem kapják – mondja a spanyol tervező – és még tervezek néhányat építeni máshol is.

Refugiarse de la ciudad en la propia ciudad. from JoseMP on Vimeo.

Így kell csúcsra járatni a kreativitást.

És ezt olvastad már?
Beköltöznénk télire ebbe a pompás faházba a Dolomitokban