Az ősz kicsit olyan, mint a félig tele pohár. Ki a lassú elmúlást, ki a távoli érkezést látja benne, egyesek még egy kiélvezhető évszaknak fogják fel, mások pedig lelki szemeikkel a fagyhalálra készülnek minden hét elején.

Ha létezik tökéletes promó az ősznek, akkor a Bigwin Island Club kabinjairól készült képek tutira azok. A kanadai Baysville-ben ugyanis az ősz nem a szegény ember nyara: az „őszülő” vörösjuhar, kőris, illetve az örökzöld fenyők káprázatos összhatást keltenek a Nagy-tavak környékén. Mintha csak egy újabb évszak született volna itt meg, az ősz feletti ősz vagy a szuperősz.

Az üdülőhely három minimalista kabinból áll, ezek pedig egytől egyig úgy néznek ki, mintha csak egy meséből ragadták volna ki őket.

Fa, üveg, fém, zsindelytető, talán ezek a teremtmények valóban nem emberi kéz szüleményei, hanem a kanadai földből nőttek ki az erdő közepén. A kabinok belvilága is magáért beszél:

a lábtól nyakig kiépített fabirodalom gyönyörű alapot ad az enteriőrnek, a fekete matt tárgyak és bútorok pedig úgy kellenek ide, mint egy falat kenyér.

Ennek ellenére azonban a kégli világos és nagyon tágas, egyszerre modern és rusztikus. Nagyon eltalálták az összhangot. A telek szomszédban egy tó és egy golfpálya is található, valamint számos túraösvény. Megnéznénk ezt a helyet mondjuk télen is, akkor se lehet csúnya.

Ez is érdekelhet:

Napelemes ház is lehet gyönyörű. Például ez

A Starwood Residence fekvése is álomszerű, de az épület maga is az.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában