A magasélet háromszárnyas építészeti definíciója jön Los Angeles-ből.

Az 1764 négyzetméteres, három szögletes szárnnyal kialakított rezidencia Los Angelesre tekint a Santa Monica-i hegyekből. Az ablakokat ötféle üvegből alakították ki, melyekben négyféle opacitás keveredik: visszatükröző, nem áttetsző, félig áttetsző és tisztán áttetsző üvegekkel játszanak az építészek, melytől változatosak és ragyogóak a külső felületek.

Az egyik szárny ad otthont a bejáratnak és a nappalinak, a másik szárnyban egy tíz fő számára kialakított étkező, tágas konyha és kamra, a harmadikban pedig a hálóhelyiségek (négy) és fürdők (szintén négy) kaptak helyet a felső szinten, de ez az északnyugati szárny szállásolja el a kocsikat is az öt autó számára kialakított garázsban. Az épület geometriai közepén elhelyezett lépcső stílusosan és praktikusan kapcsolja össze az amúgy távol lévő helyiségeket.

A női tulajdonos egy luxusvillát szeretett volna, ahol vendégül láthatja a barátait és családját, valamint exkluzív események megrendezésére is alkalmas.
A kültéri medencéket és a teraszt két kültéri lounge-rész öleli körbe, így nem csak a házban, hanem kint is adott a magasélet. Bent pedig a délnyugati és délkeleti szárnyban a hálók, az en-suite fürdők és gardróbszobák elképesztően gazdag kialakítása mellett a lakók még egy 270 fokos kilátást is élvezhetnek Los Angelesre és az óceánra.

Az alagsorban pedig házimozi, edzőterem, spa, szauna, cselédkonyha és ezer üveges bortrezor húzódik meg szerényen. A vendégházban szintén négy háló, négy fürdő, kiskonyha és garázs került kialakításra. Nem mondjuk, lennénk a hölgynél vendégek.

(Építészek: SPF Architects) 

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Rég volt már brit modell a nap csaja

Több időt töltenek munkával a munkamániások, mégsem dolgoznak többet

További cikkeink a témában