Kísértetjárta luxus, omladozó valóság a londoni The Bishops Avenue-n
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Van Londonban egy utca, ahova átlagember nem szívesen teszi be a lábát. Az észak-londoni The Bishops Avenue, avagy ahogy másképpen hívják: a 66-house utca egy meglehetősen bizarr hely Hampsteadben, ahol megannyi lelakott, tönkrement, elhagyatott luxusházat találunk.

A városi kalandorok és felfedezők előszeretettel keresik fel és fotózzák végig ezeket a helyeket, amelyek a 80-as években átlagosan 1 millió fontot értek, ez mai árfolyamon számolva nagyjából 19 millió fontnak felel meg.

– ez valószínűleg összefüggésben lehet azzal, hogy több milliárdos is tönkrement az idők folyamán, egy ilyen volumenű épületen pedig nem olyan könnyű túladni, főleg elkésett állapotban, hiszen csak a renoválása egy újabb luxusház árába kerülne.

Kiürített beltéri medencék, omladozó luxus, morzsolódó eklektikus mennyezet, egy-egy házban már egy negyed évszázada nem él senki. Az Abandoned World Explorer Youtube-csatorna egy egész terjedelmes részt szentelt annak, hogy körbejárja és megismertesse ezeket az ingatlanokat.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.