Egy érdekes projektre bukkantunk, ami szerintünk nagyon bejönne azoknak, akik szeretnek edzeni, ám nem mindig tudják rávenni magukat arra, hogy elmenjenek a legközelebbi konditeremig.

Az ilyen esetekben jön jól, ha van egy saját kis edzőtermed, ám azt persze csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy komplett szobát erre szánjanak. De mi lenne, ha a kert végében állna a kis stúdió, ahol tárolhatod a súlyzóidat, fellógathatsz egy bokszzsákot, és ahol zavartalanul kipattinthatod magad? London egyik külvárosában található ez a praktikusan kialakított épület, ami a hagyományos kerti fészer újragondolt változataként határozható meg.

Kívülről tehát hagyományosnak tűnik, belülről azonban már egészen modern, erről a friss és kellemes megjelenésről a nyírfa burkolat, illetve nappal a beáradó természetes fény, este pedig a barátságos meleg fényt biztosító lámpák gondoskodnak. Természetesen nemcsak konditeremként, hanem akár jógastúdióként vagy irodaként is hasznosítható egy ilyen kert végi kis vityilló.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

A halloweeni makabra zenekar egyszerre hátborzongató és vicces

Eldobható evőpálcikákból készít bútort egy ázsiai startup

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés