Ki ne szeretne egy ilyen pofás kis konditermet a kert végébe?

Egy érdekes projektre bukkantunk, ami szerintünk nagyon bejönne azoknak, akik szeretnek edzeni, ám nem mindig tudják rávenni magukat arra, hogy elmenjenek a legközelebbi konditeremig.

Az ilyen esetekben jön jól, ha van egy saját kis edzőtermed, ám azt persze csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy komplett szobát erre szánjanak. De mi lenne, ha a kert végében állna a kis stúdió, ahol tárolhatod a súlyzóidat, fellógathatsz egy bokszzsákot, és ahol zavartalanul kipattinthatod magad? London egyik külvárosában található ez a praktikusan kialakított épület, ami a hagyományos kerti fészer újragondolt változataként határozható meg.

Kívülről tehát hagyományosnak tűnik, belülről azonban már egészen modern, erről a friss és kellemes megjelenésről a nyírfa burkolat, illetve nappal a beáradó természetes fény, este pedig a barátságos meleg fényt biztosító lámpák gondoskodnak. Természetesen nemcsak konditeremként, hanem akár jógastúdióként vagy irodaként is hasznosítható egy ilyen kert végi kis vityilló.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon