Öt fantasztikus spanyol villa, ahol kiélveznénk a magaséletet

És szeretnénk, ha a “te házad az enyém is” mondásukat ránk is kiterjesztenék.

Az Otthon rovatban nem tíz és nem száz csodás építészeti projektet mutattunk már be – most pedig régiónkként, országonkként vagy épp városonkként gyűjtjük össze az elmúlt évek kedvenceit. Íme a spanyol virtus!

A geometrikus luxus

Olyan, mintha hajtogatták volna ennek a Rocafortban található háznak a medenceszéli bútorait; sokszögű idomokból áll össze az üvegfalú ház kültéri bútorzata. El tudnánk képzelni, hogy ezt a nyarat részben vagy egészben ebben a luxusvillában töltsük.

Szomszédok nélkül, tengerérzettel

Teljesen üveghomlokzatú ez a hófehér, gyönyörű luxusvilla Valenciában, melyhez egy csinos kert és pompás medence is tartozik. Habár a tenger nem látszik (de lehet érezni, mivel ez volt a tulajdonos kifejezett kívánsága), a ház már önmagában elég, úgyhogy halkan felsóhajtottunk, miért nem vagyunk most itt.

Minimalista magasélet kilátással

Szintén Valenciában építették ezt a villát, ahonnan olyan pazar kilátás nyílik a völgyre, az olajfákra, a horizontra, a mindenre – méghozzá a medencéből – hogy már ez önmagában elég lenne. De még a ház is pompás hozzá.

A villa, ami olyan, mint egy férfias bourbon

A valenciai óvárosnál lévő villa aranybarna terei, dizájnbútorai, sötét tónusai esztétikai csillagos ötöst érdemelnek csakúgy, mint a tolható üvegpaneles falmegoldások, a feltűnően szép lámpák, a komoly konyhapult, meg úgy minden. Szerintünk butikhotelnek is tökéletesen megállná a helyét.

Finoman adagolt deluxe

Elegáns terek és a sziklák vöröses homokszíne a vezérmotívuma ennek a spanyol villának. Nagyon szép, környezetébe simuló casa ez az Empordà régióban épített ház: az öthálós épület berendezését egy komolyabb luxushotel is simán megirigyelhetné.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon