A Magyar Zene Házát 2020-tól személyesen is megnézhetjük, addig itt egy remek látványterv!

A világhírű japán sztárépítész, Fudzsimoto Szou által tervezett ikonikus épület, a Hungexpo lepusztult irodaházainak helyén épül meg, a kivitelezés hamarosan megkezdődik. A természet és az épített környezet egyensúlyára különleges hangsúlyt helyező Magyar Zene Háza légies, nyitott és átjárható épület lesz - ahogyan azt ebből a videóból is láthatjuk.

Az épület földalatti szintje a kiállítások tere lesz, amely izgalmas tárlatokkal, a legkorszerűbb technológiai megoldásokkal változtat a hagyományos múzeumélményen. Az épület földszintjén egy koncertterem, valamint egy szabadtéri színpad kap helyet, amely ismert és kevésbé populáris fellépők és zenei stílusok bemutatásával nyit ajtót a közönségnek a zene csodálatos világába.

A kiállító terek mellett az épületben egy hangdóm is helyet kap. Egy különleges félgömb alakú kupola térben az egyedi hangtechnika hoz létre hangtereket, így izgalmas helyszínek zenei és képi világát ismerheti meg a látogató, legyen az a természet hangja az Amazonas esőerdő közepén, tánc egy erdélyi lakodalomban vagy egy szimfonikus hangverseny élménye.

Ez is érdekelhet:

Magyar belsőépítész jegyzi Amszterdam új dizájnklubját - Roadster

Networkölésre találták ki Londonban a Soho House nevű privát klubot, melynek újonnan megnyílt amszterdami egységében kényeztetve érezheti magát mindenki, aki tagságival rendelkezik. Ráadásul hazai vonatkozása is akad. Eredetileg kereskedelmi hivatalként szolgált még a harmincas években, aztán 1970-től egyetemistáknak adott otthon az amszterdami Bungehuis, a Soho House hollandiai házigazdája.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában