Egy bizonyos kor után már nemcsak az a fontos, hogy miként néz ki egy ruha vagy egy cipő, hanem az is, hogy kényelmes és tartós is legyen. Míg a 20-as éveinkben nagyon szívesen cserélgetjük a gardróbunk darabjait és kísérletezünk a különféle modellekkel, addig 30 felett már határozott véleményünk van az egyes dolgokról. Amellett, hogy tudjuk, mit akarunk, kik vagyunk, nem mindegy, hogy milyen cipőt viselünk a hétköznapok során.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mi az, ami bizony ebben a korban is megfelelő választás lehet.

 

Skechers cipő: alapdarabok 30 felettieknek

 

Amikor már túl vagyunk azon az időszakon, amikor mindent felpróbálunk, kipróbálunk, tudjuk, hogy mire vágyunk, akkor jöhet pár alapdarab, amely mindig jól jön, ha valamit magunkra kell kapni. Ezeket amellett, hogy könnyedén kombinálhatjuk az egyes szettekkel, évekig hű társaink lesznek a mindennapok során. Egy fehér lábbeli, egy kényelmes, ámde annál stílusosabb változat minden 30 feletti nő ruhatárában helyet kell, hogy kapjon.

 

A Borgo.hu Skechers cipői pontosan ilyenek, hiszen szinte bármihez viselhetőek, egész napos hordás után sem fájdul meg bennük az ember lába. Persze itt sem mindegy a szín, a szabás, a kivitel, valamint a méret, de összességében egy sneaker bármikor jó jön. Legyen szó munkáról, kirándulásról, vásárlásról, esetleg utazásról, bőven elég belőle egy, hogy biztonságban érezzük magunkat a nap folyamán.

 

Milyen a tökéletes cipő 30 éves kor felett?

 

Ahhoz, hogy egy hölgy jó érezze magát, fontos, hogy stílusos legyen a megjelenése, emellett magabiztosan érezhesse magát a környezetében. A kényelmes öltözet különösen fontos, hiszen most már mások a szempontok, mások az igények, mint pár évvel ezelőtt. A cipők kapcsán nemcsak az esztétika a fontos, hanem a komfort is. Éppen ezért az egyszerű és letisztult surranók mindig tökéletes választásnak bizonyulnak a hétköznapokra.

 

Egy hosszú nap esetén maximális kényelmet biztosítanak az ember számára, hiszen estére sem úgy ülünk le, hogy alig bírunk a lábunkra állni. A számtalan színben kapható Skechers darabok idén is megújultak, így a 2023-as tavaszi kollekció tényleg mindenkit ellát cipővel. Az örök érvényű alapdarabok mellett találhatunk különleges, színes, valamint egyedi lábbeliket egyaránt.

 

Sportos és sikkes Skechers sneakerek

 

Az egyik legjobb megoldás erre a szezonra a Skechers Billion Subtle Spots női kivitel, amely a márka egyik legsikkesebb utcai gyártmánya. A perforált, valamint lélegző felsőrész mellé jár egy memóriahabos talpbetét, amely garantálja a maximális komfortot. Emellé jön a Wedge Fit, azaz az éktalp, amely tényleg igazán nőies megjelenést biztosít a hölgyek számára. Jól mutat lezser és sikkes szettek mellett, de nyugodtan felvhetjük nadrágkosztümökkel, valamint szoknyákkal egyaránt. A Billion Subtle letisztult formában és natúr színekkel készült, így könnyedén variálhatjuk a különféle ruhákkal.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában