Nincs olyan ember, aki “ne szeretné a hasát”, éppen ezért amikor szálláshelyet választunk, az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen étlappal vár minket az adott hotel. Mindenkinek megvannak e területen az elvárásai, s a különböző szálláshelyek igyekeznek felvenni a verseny egymással. A következő cikkben azonban a gasztronómia sikereiről fogunk beszélni, és mutatunk Önnek néhány hívogató kínáltot is.
A gasztronómia nagyjai
Egy minőségi hotel odafigyel arra is, hogy mi kerül a vendég elé a tányérra. A változatos étrend alapvető fontosságú, a hazai, hagyományos és az egzotikus ízek egyaránt felfedezhetőek.
Mire kell még nagyon odafigyelniük a hoteleknek? Manapság óriási lett az igény a különböző adalékmentes, vitamindús ételekre. Így jobb helyeken minden étkezés kialakításánál figyelembe veszik ezt.
Az alapvető feltételek mellett egyéb szolgáltatásokkal is bővíthetik a kínálatot, hogy az egyes étkezések között a vendégek ellazulhassanak és feltöltődhessenek. Ilyen plusz speciális szolgáltatás lehet például egy grillkert vagy egy hangulatos bár csábító koktélkülönlegességekkel.
A legfontosabb étkezés, a reggeli
Mit szólna egy olyan reggeli büféasztalhoz, ahol egyenesen 150 fajta étel várja? A minőségi szállodákban mindenki maga állíthatja össze a számára ideális reggelit.
De mit tartalmazhat egy ilyen bőséges kínálat? Helyben sült tojást, kolbászt, különböző virsliket. A puha kenyerek, a friss zöldségek, gyümölcsök, de mindenki kedvence, a palacsinta is helyet kap a kínálatban. Ráadásul saját joghurtunkat is összeállíthatjuk, amelyet aszalt gyümölcsökkel, gabonafélékkel kombinálhatunk.
Különleges ebéd
A változatos büfékínálat és a napi étlapválaszték tökéletes elégedettséggel tölthet el minket ebéd idején.
Az ebéd magában foglalja a legízletesebb hazai leveseket, a kertben pedig klasszikus húsok, zöldségek és gyümölcsök várnak minket grillezve. De a zöldséglepény, kölesrizottó vagy a hajdinával töltött cukkini sem maradhat ki a felsorolásból! A hévízi Hotel Európa fit**** különleges ajánlatai között megtalálja az Önnek ideálisat, így átélheti e különleges gasztronómiai élményt!
Vacsora a nap végén
Mi, magyarok nemcsak a bőséges ebédet, de a kiadós vacsorát is kedveljük, ezért nem mindegy, mi tárul elénk estefelé egy hotelben. Az Európafit szerencsére erre is gondolt.
A tradicionális magyar konyha ízei mellett Zala megye különlegességei és a vegetáriánus ételek is megtalálhatóak. A hagyományos magyar levesek mellett halételek, magyaros főételek, fantáziadús köretek is helyet kapnak a kínálatban. A salátabüfé két részből áll; a magyaros, ecetes savanyúságokból és a frissen elkészített leveles salátákból, zöldségekből, öntetekből.
Végül, a házi specialitás, a somlói galuska, a gyümölcsös sütemények és nagyanyáink receptjei alapján készült desszertek teszik teljessé az étkezést.
(Szponzorált tartalom)