Ahogy a természet minden tavasszal és ősszel elkényeztet minket, úgy nem árt, ha az otthonunkba is csempészünk ezekből a színekből valamennyit! Mint az tudvalevő, a színek hatással vannak az otthon hangulatára, meghatározzák az energiaszintjét, és persze ránk is hatnak, akik nap mint nap azok között a falak között élünk.

Éppen ezért kiemelt jelentőséggel bír, hogy milyen színű tapétát választunk otthonunk különböző helyiségeibe, ezért mindenképpen tanácsos többször is utánajárni a színek jelentőségének, valamint hogy melyik stílus mely színeket részesíti előnyben!

 

Válasszunk tapétát a megfelelő helyről!

 

Ha a Tapétabolt webáruház kínálatát pásztázzuk, akkor jó, ha tudjuk, a tapétabolt Budapest több pontján is rendelkezik üzlettel, ahol személyesen is van lehetőség megtekinteni és megvásárolni azokat a tapétákat, amelyet a webshop felületén már előzetesen szemrevételeztünk és kiválasztottunk.

 

Mert bárki bármit mond, ha egy mód van rá, mindenképpen érdemes személyesen is megnézni, hogyan mutat a kiválasztott tapéta a valóságban, mert bár nagyon jó minőségű képek állnak a rendelkezésünkre a webshopon is, az igazi mégiscsak az, amikor a saját szemünkkel látjuk a valódi tapétát.

 

Persze ehhez azért nem árt előzetesen megtekinteni a teljes kínálatot, hiszen ez pedig éppen a webshopok nagy előnye! Érdemes hát mindenképpen élni vele! Mennyivel kényelmesebb az otthonunk kényelmében végignézni a teljes kínálatot, mint egy boltban az embereket kerülgetve megpróbálni kiigazodni a színskálákon? Sokkal, ugye?

 

Válogassunk szín szerint!

 

Hogy is lehetne hatékonyabban keresni, mint a tapéták szín szerint való bontásában? Ha tudjuk, hogy melyik színvilág áll közel a szívünkhöz, akkor elegendő csak arra kattintani, és máris egy külön világ tárul elénk, ahol csak és kizárólag annak a színnek a különféle árnyalatait láthatjuk, amelyet akár az otthonunkban is szívesen látunk!

 

Így akár a türkiz, a zöld, a szürke, a piros, a vajszín, a sárga-narancs, a lila-rózsaszín, a kék vagy a klasszikus fehér-fekete-ezüst-bronz vonulatot érezzük magunkénak, biztosan meg fogjuk találni a számunkra tökéletes darabot!

 

Ne feledkezzünk meg a harmóniáról sem! Nem csupán egyetlen helyiséget kell figyelembe venni, hanem az egész otthonunkat, hiszen annak kompletten, egyben kell jó összhatást keltenie.

 

A természet mint inspiráció!

 

Mi lehet jobb ötletgazda, mint maga a természet? Ha nem érezzük, hogy melyik szín mivel mutatna a legjobban, akkor irány a szabad!

 

A mesésen pazar színeket felvonultató őszi, a friss, üdítő színekben pompázó tavaszi, a hideg, letisztult színekben csillámló téli és a forró, fülledt, tompa színekben pihegő nyári táj megannyi inspirációt fog szerezni nekünk. Merüljünk el a természetben, figyeljük meg, melyik évszak színei hatnak ránk a legkedvezőbben, és válasszuk ki otthonunk tapétáit ennek fényében!

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Terepre fel!
.