Érdekel az okosórák világa, és szereted figyelemmel követni az újdonságokat? Akkor mai cikkünkben mindenképpen érdemes lesz velünk tartanod, hiszen megismerheted az Amazfit Band 7-et, mely az egyik legújabb darab lesz a piacon. Íme a termékkel kapcsolatos részletek!

A régi folytatása

Az Amazfit Band 7 a 2020-as Band 5 folytatása lesz kiterjesztett funkciókkal, illetve sok fejlesztéssel. Tökéletes minőségű AMOLED kijelzőjén mindent be fogsz tudni állítani tökéletesen, hiszen a legzordabb körülmények között is meg fogsz látni rajta mindent.

Ehhez hozzájárul a magas minőségű maximális fényerő is, hogy a legnagyobb napsütésben is könnyedén lehessen kezelni a kijelzőt. Ha pedig mindig rajtunk van az okosóra, akkor ez egyáltalán nem hátrány, főleg a nyári időben.

Szeretnél részletesebben is olvasni ezekről a készülékekről? Az Okosóra Blog és kritikák oldalon rengeteg cikket találhatsz, melyek biztosan érdekesek lesznek számodra, ha izgat ez a téma. Az okoskarkötő tökélyre fejlesztett pulzusmérővel is rendelkezni fog, így fizikai aktivitás közben is tökéletesen alkalmazhatod majd.

Szinte bármilyen sporthoz tökéletes választás lesz, hiszen a kedveltebbeket fel fogja ismerni a rendszer. Így pedig bátran monitorozhatod az adatokat a testedről bármiféle sportolás időtartama alatt.

Rengeteg lehetőség

A terméket rendkívül egyszerűen lehet majd párosítani egy okostelefonnal, ami pedig rengeteg lehetőséget nyit majd meg számunkra. Ezen funkció segítségével láthatjuk majd az applikációkból jövő értesítéseket, az időjárás-jelentést, illetve egyéb más dolgokat is.

Az óra a keringésünket is követni tudja, illetve a stressz szintünket vagy az alvási minőségünket is megnézhetjük rajta keresztül. Mindezeket összeadva azt állapíthatjuk meg, hogy egy igencsak kompakt, nagy tudású készülékről beszélünk.

Az okoskarkötő bizonyos mértékig a víznek is ellen fog állni, erről tanúskodik az 5ATM-es minősítése. További előnye, hogy rendkívül könnyű a készülék, mindössze 28 gramm a súlya.

Ezáltal rendkívül könnyű lesz a viselete, sokszor szinte észre sem fogjuk venni, ha rajtunk van. Teljesítményére sem lehet majd panasz, hiszen 8 GB RAM, illetve 128 GB háttértár fog majd helyet kapni benne. A legtöbb mai modern eszközzel pedig párosítható lesz, így ez sem fog majd gondot okozni a használata során.

További információk

Az akkumulátor üzemidejére sem lehet majd panaszunk, hiszen 230 mAh-s telep fog helyet kapni benne. Ezzel pedig átlagos használat mellett akár 18 napig is működtetheted a készülékedet, így nem kell gyakran a töltésen törnöd a fejedet, mely eggyel kevesebb gondot jelent a hétköznapok során.

A töltési folyamat is egyedien fog végbemenni, az előrejelzések szerint valamilyen mágneses pin fogja szolgáltatni ezt a megoldást. Így amennyiben egy újonnan kiadott okoskészüléket szeretnél beszerezni a jövőben, akkor mindenképpen figyeld a piacot, és csapj le majd az Amazfit Band 7-re! Amennyiben erre a készülékre esik a választásod, biztosan sok boldog pillanatot fog okozni majd a jövőben!

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában